مقاله بررسی عملکرد پرواری دو تیپ گوسفند کردی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکرد پرواری دو تیپ گوسفند کردی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد پرواری دو تیپ گوسفند کردی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد پرواری دو تیپ گوسفند کردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد پرواری دو تیپ گوسفند کردی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی عملکرد پرواری وخصوصیات لاشه گوسفند کردی ۸۴ بره نر و ماده از دو تیپ دشت و کوهستان به تعداد مساوی با متوسط سن ۱۵±۱۳۵ روز و میانگین وزن اولیه ۱/۰۱ ±۳۰/۶۵ کیلوگرم به مدت ۹۰ روز پروار شدند . در این پژوهش از آزمایش فاکتوریل (۲*۲) با ۳ تکرار و ۷ بره در هر تکرار با طرح پایه کاملا تصادفی استفاده گردید . در پایان ۱۲ بره که نزدیکترین وزن را نسبت به میانگین گروه خ ود داشتند انتخاب و بعد از تعیین وزن زنده ،کشتاروتجزیه لاشه شدند . نتایج نشان میدهد تفاوت میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و وزن زمان کشتار در دو تیپ معنی دارنشد ولی برای جنس معنی دار شد (۰/۰۵>P) میانگین افزایش وزن روزانه کل دوره پروار ۱۳۰/۸۶ گر م شد . میانگین کل وزن کشتاری ۴۲/۲۸ کیلو گرم بود . میانگین درصد وزن لاشه سرد نسبت به وزن زنده و درصد وزن گوشت لخم، درصد وزن استخوان، درصد وزن کل چربی لاشه و درصد وزن دنبه نسبت به لاشه سرد برای هیچ کدام از عوامل تیپ، جنس و اثرات متقابل ( تیپ* جنس) به لحاظ آم اری تفاوت معنی داری نداشت . مقدار میانگین کل درصد وزن لاشه سرد نسبت به وزن کشتاری ۵۱/۴۹ درصد شد . در بین قطعات لاشه فقط تفاوت میانگین درصد ران ومیانگین درصد دنده ومیان پهلوها نسبت به وزن لاشه سرد در تیپ معنی داری شد(۰/۰۵>P) با توجه به بررسی نتایج این آزما یش ،پروار بره های تیپ کوهستان توصیه میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.