مقاله عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه‌بندی سیب و کیوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه‌بندی سیب و کیوی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه‌بندی سیب و کیوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه‌بندی سیب و کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه‌بندی سیب و کیوی :

تعداد صفحات :۲۴

طی پژوهشی، مدل اولیه سامانه خودکار الکترونیکی برای درجه­بندی سیب و کیوی طراحی و ساخته و عملکرد آن بررسی شد. دستگاه شامل دو قسمت الکترونیکی و مکانیکی است که طی آن میوه­ها را بر اساس وزن و به کمک یک حسگر بار ۳۰ نیوتنی و مدار کنترلی که اختصاصاً بدین منظور طراحی و ساخته شد، توسط عملگرهای مکانیکی در سه دسته جدا می­کند. در این تحقیق طی دو طرح آزمایشی اثر ۴ متغیر مستقل بر میزان عملکرد دستگاه بررسی شد. متغیر­های مستقل در طرح آزمایش اول عبارت­اند از: نوع محصول (سیب و کیوی)، شیب سیستم انتقال میوه (۳۰، ۴۰، و ۵۰ درجه) و زمان داده شده به حسگر بار (۱، ۵/۱، ۲، ۵/۲، و ۳ ثانیه) و در طرح آزمایش دوم: نوع محصول (سیب و کیوی) و شیب مکانیسم جداکننده (۱۰، ۳۰، و ۵۰ درجه). طی یک بررسی آماری (آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کاملاً تصادفی) این نتایج به دست آمد. نتایج نشان می‌‌دهد که هر چهار عامل به طور معنی­دار بر عملکرد دستگاه (بر حسب تعداد میوه در واحد زمان) مؤثرند (۰۱/0p<). اما مؤثرترین عامل، مدت­زمان حسگر است که اثر متقابل آن نیز بر عملکرد دستگاه معنی­دار است، به طوری­که می­توان با تنظیم بهینه زمان­سنج­ها در داخل برنامه PLCزمان لازم برای جداشدن هر میوه را از طریق محاسبه دقیق زمان عبور میوه از مانع و از دریچه­ها کاهش و در نتیجه عملکرد دستگاه را افزایش داد. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌­دهد که بیشینه عملکرد دستگاه برای میوه کیوی و در شیب ورودی ۵۰ درجه و مدت زمان یک ثانیه برابر با ۴۰/۸۷۲ (عدد در ساعت) است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.