مقاله تأثیر کم‌آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد، و کارایی مصرف آب سیب‌زمینی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر کم‌آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد، و کارایی مصرف آب سیب‌زمینی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کم‌آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد، و کارایی مصرف آب سیب‌زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کم‌آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد، و کارایی مصرف آب سیب‌زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کم‌آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد، و کارایی مصرف آب سیب‌زمینی :

تعداد صفحات :۲۴

هدف از این پژوهش، بررسی تأثیر کم­آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه سیب­زمینی است. این پژوهش با استفاده از طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی چهار تخته مرکز تحقیقات کشاورزی چهار محال و بختیاری اجرا شد. در این پژوهش، تیمارهای کم­آبیاری در پنجسطح شامل E0 (آبیاری­کامل)، E1(85درصد)، E2(70درصد)،E3 (55درصد) وE4 (30 درصد) تبخیر – تعرق واقعی گیاه سیب­زمینی حاصل از لایسیمتر زهکش­دار به­طور جداگانه در سه دوره رشد سیب­زمینی شامل T1: دوره استقرار بذر و رشد رویشی، T2: دوره رشد کامل، و T3: دوره رشد رسیدن آزمایش شدند. صفات مورد بررسی در پژوهش عبارت­اند از: تعداد غده در هر بوته، درصد ریز و درشتی غده­ها، عملکرد اندام هوایی، عملکرد غده سیب­زمینی، میزان آب مصرفی، و کارایی مصرف آب. نتایج این تحقیق بیانگر آن بود که حداکثر و حداقل عملکرد سیب­زمینی به­ترتیب در سطوح بدون تنش و آبیاری با ۳۰ درصد تبخیر- تعرق حاصل شده است. در دوره اول رشد گیاه با کاهش آب مصرفی، عملکرد محصول و کارایی مصرف آب کاهش نشان می­دهد. لیکن در دوره­های دوم و سوم رشد گیاه، با کاهش آب مصرفی کارایی مصرف آب افزایش می­یابد. بیشترین کارایی مصرف آب در دوره رشد اول در تیمار بدون تنش آبیو در دوره دوم رشددر تیمار آبیاری با ۵۵ درصد تبخیر- تعرق، و در دوره سوم رشد در تیمار آبیاری با۳۰ درصد تبخیر-تعرق به­دست آمده است. کاهش آب مصرفی به­ترتیب عبارت­اند از دوره­های اول ۲/۱۲، سوم ۲/۱۳و دوم ۸/۱۷ درصد که در آنها کاهش محصول به­ترتیب برابر با ۵/۱۷، ۱/۱۱و ۸/۱۰ درصد بوده است. به­طور کلی در دوره رشد دوم، تیمار ۵۵ درصد تبخیر- تعرق و در دوره­های رشد اول و سوم تیمار ۳۰ درصدتبخیر- تعرق توصیه می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.