مقاله ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاست? برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاست? برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاست? برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاست? برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاست? برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) :

تعداد صفحات :۲۱

نشاسته منبع اصلی انرژی در رژیم انسان است. اصلاحات فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی می­تواند باعث تغییراتی گردد که در نشاسته­های طبیعی تجاری موجود، قابل دسترس یا قابل کنترل نیست لذا در این تحقیق از فراصوت برای بررسی اثر روش­های فیزیکی بر خصوصیات کریستالی و خمیری نشاست برنج استفاده شد. در این تحقیق، به دیسپرسیون نشاست برنج (۸ درصد) فراصوت داده شد و برای مطالعه تغییرات ریخت­شناسی برنج میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و میکروسکوپ نوری مورد استفاده قرار گرفت. برای بررسی بخش­های کریستالی نشاسته­ها، نمونه­های خشک شده با استفاده از پراش اشع ایکس (XRD) آنالیز شدند. برای ارزیابی تأثیرات سه متغیر دمای فرآیند (۶۵-۴۵ درج سلسیوس)، مدت زمان (۳۰۰-۱۰ ثانیه) و دامن فراصوت (۱۰۰-۰ درصد) بر خصوصیات کریستالی و میکروسکوپی نشاست برنج، از روش سطح پاسخ (RSM) استفاده شد. یافته­ها نشان داد که فراصوت تغییری در الگوی پراش اشع ایکس (نوع A) ایجاد نمی‌کند و با افزایش دما و زمان، درج کریستالی روند کاهشی به خود می‌گیرد. در دماها و دامنه­های فراصوت بالا تمایل برای کاهش درج کریستالی نشاست برنج مشاهده شد. افزایش هم­زمان دما، زمان و دامن فراصوت، و ایجاد سوراخ و شکاف در سطح گرانول­ها احتمالاً به واکنش­گرها اجازه نفوذ راحت­تر می‌دهند و باعث افزایش سرعت واکنش­های شیمیایی می­شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.