مقاله تعیین مقاومت برشی ساقه و نیروی لازم برای کندن گل زعفران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین مقاومت برشی ساقه و نیروی لازم برای کندن گل زعفران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقاومت برشی ساقه و نیروی لازم برای کندن گل زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقاومت برشی ساقه و نیروی لازم برای کندن گل زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقاومت برشی ساقه و نیروی لازم برای کندن گل زعفران :

تعداد صفحات :۲۴

مقاومت برشی، انرژی لازم برای برش به ازای واحد سطح، همچنین نیرو و انرژی مورد نیاز برای کندن گل­ پارامترهایی مهم در طراحی و توسعه مکانیزم­های برداشت هستند. در این تحقیق تأثیر سرعت برش و زاویه تیزی تیغه بر مقاومت برشی و انرژی لازم برای برش به ازای واحد سطح ساقه زعفران(Crocus sativus L.) در رطوبت­های مختلف برش تعیین شد. تأثیر سرعت کندن گل و سطوح مختلف سن گیاه بر نیرو و انرژی مورد نیاز برای کندن گل زعفران نیز بررسی شد. آزمایش­ها روی نمونه­های جمع­آوری شده از مزارع شهرستان کاشمر با استفاده از دستگاه کشش- فشار مواد بیولوژیک اجرا شد. تحلیل داده­ها با استفاده از آزمایش­های فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. نتایج نشان داد که اثر زاویه تیزی و سرعت برش بر مقاومت برشی و انرژی مورد نیاز برای برش به ازای واحد سطح در سطح احتمال ۱ درصد معنی­دار است ولی اثر متقابل این عوامل معنی­دار نیست. با افزایش زاویه تیزی از ۱۷ به ۲۴ درجه، مقاومت برشی از ۱۳۰/۰ به ۱۹۰/۰ مگاپاسکال و انرژی لازم به ازای واحد سطح برای برش ساقه از ۳۰۵/۰ به ۴۴۳/۰ میلی ژول بر میلی­متر مربع افزایش می­یابد. با افزایش سرعت برش از ۲۰ به ۲۰۰ میلی­متر بر دقیقه میانگین مقاومت برشی از ۱۷۹/۰ به ۱۵۸/۰ مگاپاسکال و انرژی لازم برای برش به ازای واحد سطح ساقه گل از ۴۶۷/۰ به ۳۴۰/۰ میلی ژول بر میلی­متر مربع کاهش می­یابد. با افزایش بیشتر سرعت برش (از ۲۰۰ به ۵۰۰ میلی­متر بر دقیقه)، مقاومت برشی و انرژی لازم برای برش کاهش پیدا نمی­کند و بنابراین زاویه تیزی ۱۷ درجه و سرعت برش ۲۰۰ میلی­متر بر دقیقه برای برش ساقه زعفران توصیه می­شود. نتایج همچنین نشان می­دهد که با افزایش سرعت کندن از ۵۰ تا ۵۰۰ میلی­متر بر دقیقه، میانگین نیروی کندن از ۳۳۹/۰ به ۴۵۹/۰ نیوتن و مقاومت کششی از ۱۶۹/۰ به ۲۲۹/۰ مگاپاسکال و انرژی مصرفی به ازای واحد سطح از ۴۷۳/۰ به ۹۱۴/۱ میلی­ژول بر میلی­متر مربع افزایش می­یابد، اما اثر سن گیاه بر نیروی کندن، مقاومت کششی، و انرژی لازم برای کندن گل به ازای واحد سطح معنی­دار نیست. داده­های به دست آمده از این تحقیق در طراحی و توسعه مکانیزم­های برداشت زعفران کاربرد دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.