مقاله بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه‌های مالتی غیر الکلی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه‌های مالتی غیر الکلی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه‌های مالتی غیر الکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه‌های مالتی غیر الکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه‌های مالتی غیر الکلی :

تعداد صفحات :۲۴

ویژگی‌های کمّی و کیفی (راندمان استخراج عصاره گرم، راندمان استخراج عصاره سرد،قدرت دیاستاتیک، پروتئین کل و پروتئین انحلال­پذیر، شاخص تغییرات اصلاحی نیتروژن یا شاخص کلباچ، میزان رنگ و فعالیت بتاگلوکاناز) مالت‌های تهیه شده از دانه‌های غلاتی جو رقم صحرا، گندم رقم تجن، و تریتیکاله و نیز مخلوط‌های مالتی تهیه شده از آنها در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار به منظور تعیین تیمارهای بهینه از نظر قدرت دیاستاتیک و راندمان تولید عصاره و تولید ماده اولیه مناسب صنایع نوشابه‌های مالتی و صنایع پخت بررسی و مشخص شد که مالت تریتیکاله و مالت جو صحرا به ترتیب حاوی بیشینه و کمینه شاخص کلباچ هستند (۰۵/۰>P). مالت تریتیکاله و مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت تریتیکاله (۹۰ به ۱۰ درصد) حاوی بیشینه‌ و مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت گندم (۹۰ به ۱۰ درصد) حاوی کمینه (۰۵/۰>P) راندمان استخراج عصاره گرم هستند. مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت گندم- مالت تریتیکاله (۸۰:۱۰:۱۰) و مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت گندم (۸۰ به ۲۰ درصد) به ترتیب بیشینه و کمینه (۰۵/۰>P) قدرت دیاستاتیک را دارند. نتایج همچنین نشان داد که افزودن مالت تریتیکاله (۱۰درصد)، و افزودن مالت گندم و مالت تریتیکاله (هر یک ۱۰درصد) به ترتیب منجر به تولید ماده اولیه مناسب صنایع نوشابه‌های مالتی و صنایع پخت می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.