مقاله تاثیر دما، سرعت جابهجایی هوا، و روش آمادهسازی در فرایند خشکشدن انگور بیدانه سفید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر دما، سرعت جابهجایی هوا، و روش آمادهسازی در فرایند خشکشدن انگور بیدانه سفید دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر دما، سرعت جابهجایی هوا، و روش آمادهسازی در فرایند خشکشدن انگور بیدانه سفید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دما، سرعت جابهجایی هوا، و روش آمادهسازی در فرایند خشکشدن انگور بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر دما، سرعت جابهجایی هوا، و روش آمادهسازی در فرایند خشکشدن انگور بیدانه سفید :
تعداد صفحات :۲۴
یکی از مهمترین مراحل تولید کشمش، خشککردن انگور است. در این مرحله، رطوبت اولیه محصول به ۱۵ تا ۱۷ درصد بر پایه خشک کاهش مییابد. دستیابی به شرایط بهینه در فرایند خشککردن میتواند اثر مهمی بر زمان فراوری و بهبود شاخصهای کیفی این محصول داشته باشد. دما، سرعت جابهجایی هوای گرم، و روش آماده سازی محصول از عوامل اصلی فرایند خشکشدن انگور محسوب میشوند و تاثیری مهم در کیفیت محصول نهایی دارند. در این تحقیق، اثر دما در چهار سطح ۵۰، ۶۰، ۷۰، و ۸۰ درجه سانتیگراد، سرعت جابهجایی هوای گرم در سه سطح ۱، ۲، و۳ متر بر ثانیه و روش آمادهسازی محصول در چهار سطح: بدون آمادهسازی، آمادهسازی با آب داغ، آمادهسازی با کربنات پتاسیم ۵ درصد و روغن زیتون ۴/۰ درصد، و آمادهسازی با هیدروکسید سدیم ۵/۰ درصد بر زمان و آهنگ خشکشدن انگور بیدانه سفید بررسی شد. ضریب نفوذ و انرژی فعالسازی نیز تعیین شد. نتایج نشان داد که پارامترهای دما، سرعت جابهجایی هوا، و آمادهسازی محصول تاثیرات بسیار معنیداری بر زمان و متوسط آهنگ خشکشدن محصول دارند. تاثیر روش آمادهسازی بر فرایند خشکشدن انگور بسیار زیاد است و در برخی دماها، زمان خشکشدن را تا ۶۹ درصد کاهش میدهد. افزایش دما نیز در برخی از روشهای آمادهسازی تا ۶۶ درصد زمان خشکشدن را کاهش میدهد. افزایش سرعت جابهجایی هوای گرم نیز میتواند تا حدود ۶/۸ درصد زمان خشکشدن محصول را کاهش دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.