مقاله تاثیر دما، سرعت جابه‌جایی هوا، و روش آماده‌سازی در فرایند خشک‌شدن انگور بیدانه سفید


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر دما، سرعت جابه‌جایی هوا، و روش آماده‌سازی در فرایند خشک‌شدن انگور بیدانه سفید دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دما، سرعت جابه‌جایی هوا، و روش آماده‌سازی در فرایند خشک‌شدن انگور بیدانه سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دما، سرعت جابه‌جایی هوا، و روش آماده‌سازی در فرایند خشک‌شدن انگور بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دما، سرعت جابه‌جایی هوا، و روش آماده‌سازی در فرایند خشک‌شدن انگور بیدانه سفید :

تعداد صفحات :۲۴

یکی از مهم­ترین مراحل تولید کشمش، خشک­کردن انگور است. در این مرحله، رطوبت اولیه محصول به ۱۵ تا ۱۷ درصد بر پایه خشک کاهش می‌یابد. دستیابی به شرایط بهینه در فرایند خشک­کردن می‌تواند اثر مهمی بر زمان فراوری و بهبود شاخصهای کیفی این محصول داشته باشد. دما، سرعت جابه­جایی هوای گرم، و روش آماده سازی محصول از عوامل اصلی فرایند خشک­شدن انگور محسوب می­شوند و تاثیری مهم در کیفیت محصول نهایی دارند. در این تحقیق، اثر دما در چهار سطح ۵۰، ۶۰، ۷۰، و ۸۰ درجه سانتی‌گراد، سرعت جابه­جایی هوای گرم در سه سطح ۱، ۲، و۳ متر بر ثانیه و روش آماده‌سازی محصول در چهار سطح: بدون آماده‌سازی، آماده­سازی با آب داغ، آماده­سازی با کربنات پتاسیم ۵ درصد و روغن زیتون ۴/۰ درصد، و آماده­سازی با هیدروکسید سدیم ۵/۰ درصد بر زمان و آهنگ خشک­شدن انگور بیدانه سفید بررسی شد. ضریب نفوذ و انرژی فعال‌سازی نیز تعیین شد. نتایج نشان داد که پارامترهای دما، سرعت جابه­جایی هوا، و آماده­سازی محصول تاثیرات بسیار معنی‌داری بر زمان و متوسط آهنگ خشک­شدن محصول دارند. تاثیر روش آماده­سازی بر فرایند خشک­شدن انگور بسیار زیاد است و در برخی دماها، زمان خشک­شدن را تا ۶۹ درصد کاهش می‌دهد. افزایش دما نیز در برخی از روش‌های آماده‌سازی‌ تا ۶۶ درصد زمان خشک­شدن را کاهش می‌دهد. افزایش سرعت جابه­جایی هوای گرم نیز می‌تواند تا حدود ۶/۸ درصد زمان خشک­شدن محصول را کاهش ‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.