مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی :
تعداد صفحات :۲۴
گزانگبین مادهای است شیرین که بهطور طبیعی از تراکم مواد قندی و توسط حشره سیاموفیلا آستراگالیکولا به دست میآید که از شیره گیاه گون گزانگبینتغذیه میکند. منحنیهای جذب و دفع رطوبت در گزانگبین به روش دینامیکی برای یک نمونه گزانگبین در رطوبتهای نسبی 0، ۱۵، ۳۰، ۴۵، ۶۰، ۷۵ و ۹۰ درصد و در دو دمای ۱۵ و ۲۵ درجه سانتیگراد با تکنیک جذب دینامیکی بخار اندازهگیری شد. در رطوبتهای نسبی متفاوت، تغییرات وزن نمونه در برابر زمان بهطور مداوم اندازهگیری و با استفاده از یک مدل نمایی برازش داده شد. منحنی جذب رطوبت در گزانگبین از نوع سوم بود و ظرفیت جذب آب با افزایش دما کاهش یافت. پدیده پسماند در منحنیهای جذب رطوبت مشاهده شد به این ترتیب که در هر رطوبت نسبی معین، مقدار رطوبت تعادلی در مرحله دفع بیش از مرحله جذب بود. دادههای آزمایشی با مدل GAB برازش داده شدند و مشخص شد که این مدل بهخوبی قادر به برازش دادههای آزمایشی در فعالیت آبی کمتر از ۷۵/۰ است. همچنین، مشخص شد که ویژگی نفوذ آب در گزانگبین در زمانهای کوتاه از نوع فیکی است و از قوانین فیک تبعیت میکند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.