مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی :

تعداد صفحات :۲۴

گزانگبین ماده­ای است شیرین که به­طور طبیعی از تراکم مواد قندی و توسط حشره سیاموفیلا آستراگالیکولا به دست می­آید که از شیره گیاه گون گزانگبینتغذیه می­کند. منحنی­های جذب و دفع رطوبت در گزانگبین به روش دینامیکی برای یک نمونه گزانگبین در رطوبت­های نسبی­ 0، ۱۵، ۳۰، ۴۵، ۶۰، ۷۵ و ۹۰ درصد و در دو دمای ۱۵ و ۲۵ درجه سانتی­گراد با تکنیک جذب دینامیکی بخار اندازه­گیری شد. در رطوبت­های نسبی­ متفاوت، تغییرات وزن نمونه در برابر زمان به­طور مداوم اندازه­گیری و با استفاده از یک مدل نمایی برازش داده شد. منحنی جذب رطوبت در گزانگبین از نوع سوم بود و ظرفیت جذب آب با افزایش دما کاهش یافت. پدیده پسماند در منحنی­های جذب رطوبت مشاهده شد به این ترتیب که در هر رطوبت نسبی معین، مقدار رطوبت تعادلی در مرحله دفع بیش از مرحله جذب بود. داده­های آزمایشی با مدل GAB برازش داده شدند و مشخص شد که این مدل به‌خوبی قادر به برازش داده­های آزمایشی در فعالیت آبی کمتر از ۷۵/۰ است. همچنین، مشخص شد که ویژگی نفوذ آب در گزانگبین در زمان­های کوتاه از نوع فیکی است و از قوانین فیک تبعیت می­کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.