مقاله رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر :

تعداد صفحات :۲۴

فندق و محصولاتی که از آن به­دست می­آید، از جمله شیرفندق، به­دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع و فیتواسترول­ها باعث کاهش بیمارهای قلبی و عروقی می‌شوند. تخمیر محصولات با استفاده از میکروارگانیسم­های پروبیوتیک دانه کفیر سبب افزایش خواص فراسودمندی این محصولات خواهند شد. هدف از این مطالعه، تولید یک نوشیدنی تخمیری جدید از فندق با استفاده از دانه کفیر است. در این مطالعه برای تولید شیرفندق، به­جای آب از آب پنیر استفاده شد و اثر سطوح مختلف تلقیح دانه کفیر (۲، ۵ و ۸ درصد) و دما (۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه سلسیوس) روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی (قدرت آنتی‌اکسیدانی، pH، ویسکوزیته و میزان کفیران) و میکروبی (تعداد باکتری­های اسید لاکتیک و مخمر) شیرفندق تخمیری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان می­دهد که بالاترین قدرت آنتی‌اکسیدانی (۸/۹۱ درصد)، بیشترین میزان کفیران (معادل ۲/۸±8/152میکروگرم گلوکز)، بیشترین ویسکوزیته و بیشترین تعداد میکروارگانیسم­های پروبیوتیک (باکتری­های اسید لاکتیک و مخمرها) در نمونه­های با ۸ درصد تلقیح دیده می­شود. به­علاوه مشاهده شد که بیشترین تغییرات در فعالیت آنتی‌اکسیدانی، تعداد باکتری­های اسید لاکتیک و مخمرها در دمای ۲۵ درجه سلسیوس و بیشترین میزان کفیران و در نتیجه ویسکوزیته در دمای ۳۰ درجه سلسیوس ایجاد می­شود. بنابراین با توجه به پارامترهای فراسودمندی از قبیل توان آنتی­اکسیدانی، تعداد پروبیوتیک‌ها، میزان کفیران می­توان میزان تلقیح ۸ درصد و دمای ۲۵ درجه سلسیوس را به­عنوان مناسب­ترین شرایط برای تولید شیرفندق تخمیری پیشنهاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.