مقاله ارزیابی تأثیر غلظت و دمای اسید سولفوریک در کرک‌زدایی پنبه بر قابلیت جوانه‌زنی و بنیه بذر ارقام ساحل و ورامین با استفاده از آزمون جوانه‌زنی استاندارد


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تأثیر غلظت و دمای اسید سولفوریک در کرک‌زدایی پنبه بر قابلیت جوانه‌زنی و بنیه بذر ارقام ساحل و ورامین با استفاده از آزمون جوانه‌زنی استاندارد دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر غلظت و دمای اسید سولفوریک در کرک‌زدایی پنبه بر قابلیت جوانه‌زنی و بنیه بذر ارقام ساحل و ورامین با استفاده از آزمون جوانه‌زنی استاندارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر غلظت و دمای اسید سولفوریک در کرک‌زدایی پنبه بر قابلیت جوانه‌زنی و بنیه بذر ارقام ساحل و ورامین با استفاده از آزمون جوانه‌زنی استاندارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر غلظت و دمای اسید سولفوریک در کرک‌زدایی پنبه بر قابلیت جوانه‌زنی و بنیه بذر ارقام ساحل و ورامین با استفاده از آزمون جوانه‌زنی استاندارد :

تعداد صفحات :۲۲

پنبه از مهمترین محصولات زراعی صنعتی و لیفی در جهان و ایران است. بذر مهمترین نهاده تولید محصولات زراعی از جمله پنبه بوده و کرک‌گیری بذر پنبه مهمترین مرحله فرآوری آن می‌باشد که به روش حرارتی، شیمیایی و مکانیکی انجام می‌شود. این پژوهش به‌منظور بررسی اثر سه غلظت ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد و دماهای ۴۰،۶۰ و۸۰ درجه سانتی‌گراد اسید سولفوریک بر قابلیت جوانه‌زنی و بنیه بذر ارقام ساحل و ورامین با استفاده از آزمون جوانه‌زنی استاندارد اجرا گردید. صفات مورد بررسی شامل زمان مورد نیاز کرک‌زدایی، درصد جوانه‌زنی نهایی بذر و طول، وزن تر و وزن خشک ریشه‌چه و ساقه بودند. نتایج این آزمایش مشخص ساخت که مطلوب‌ترین روش کرک‌گیری، استفاده از محلول اسید سولفوریک رقیق۳۰ درصد در دمای۴۰ تا۶۰ درجه سانتی‌گراد (بسته به رقم) بود. به‌طوری‌که در رقم ساحل دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد و در رقم ورامین دمای ۶۰ درجه سانتی‌گراد مطلوب و برای کرک‌گیری در دمای ۴۰ و ۶۰ درجه سانتی‌گراد به‌ترتیب۹۰ و۳۰ دقیقه زمان لازم بود. همچنین برتری رقم ورامین نسبت به ساحل به عنوان رقم متحمل به دمای بالا در کرک‌گیری نشان داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.