مقاله بررسی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم پنبه در آبیاری به روش بارانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم پنبه در آبیاری به روش بارانی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم پنبه در آبیاری به روش بارانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم پنبه در آبیاری به روش بارانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم پنبه در آبیاری به روش بارانی :
تعداد صفحات :۲۶
با توجه به کمبود آب در استان گلستان و لزوم بهینهسازی مصرف آب، لازم است تاثیر مقادیر مختلف آب مصرفی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف پنبه مشخص شود. به همین منظور این پژوهش با استفاده از سیستم آبیاری بارانی کلاسیک به شکل تکشاخهای در گرگان اجرا گردید. با توجه به الگوی مثلثی توزیع آب آبپاشها، شش تیمار آبیاری در طرفین خط بارانی و موازی آن به فاصله ۵/۲ متری به صورت تیمارهای ۱I , 2I , 3 I , 4I , 5I و ۶I در نظر گرفته شد، بهطوریکه تیمار ۱I بیشترین و تیمار ۶I کمترین میزان آب و تیمار ۲I به اندازه نیاز آبی آب دریافت میکرد. برای کشت از ارقام ساحل، سپید و ۳۱۲- ۸۱۸ استفاده گردید. طرح آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده نواری با سه تکرار بود. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین عملکرد مربوط به تیمار ۳I بود که اختلاف آن با تیمارهای ۴I , 5I و ۶I در سال اول و با تمام تیمارها در سال دوم معنیدار شد و عملکرد رقم سپید به میزان ۹/۱۷ درصد از دو رقم دیگر در سال اول و به میزان ۱۵ درصد از رقم ساحل در سال دوم بیشتر بود. اختلاف بین سه رقم پنبه از نظر درصد زودرسی معنیدار نبود، اما از نظر وزن غوزه در سال دوم معنیدار بـود. بیشترین وزن غوزه مربوط به تیمار ۳I بود و زودرسترین تیمار آبیاری، تیمار آبیاری۶I بود. از نظر آب مصرفی تیمار آبیاری ۳I به اندازه ۲۷ درصدکمتر از نیاز آبی آب دریافت کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.