مقاله ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

تعداد ۲۸۸ قطعه جوجه‌گوشتی یک ‌روزه مخلوط سویه راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۳ تیمار، ۴ تکرار و ۲۴ جوجه در هر واحد آزمایشی به مدت ۴۹ روز جهت بررسی اثر سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون جوجه‌های گوشتی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه‌های آزمایشی شامل جیره شاهد (بر پایه ذرت و سویا) و جیره‌های دارای ۱ و ۲ درصد پودر گیاه کامل علف مار بودند. نتایج نشان داد گروه‌های آزمایشی دارای اثر معنی‌داری برمیانگین افزایش وزن روزانه بودند، به طوری که جوجه‌های دریافت کننده جیره دارای ۲ درصد گیاه علف مار در مقایسه با سایر گروه‌های آزمایشی کمترین مقدار افزایش وزن روزانه را در طول دوره نشان دادند (۰۱/0P<). میانگین مصرف خوراک در بین گروه‌های آزمایشی اختلاف معنی‌داری نداشت. اختلاف میانگین ضریب تبدیل غذایی در بین گروه‌های آزمایشی معنی‌دار بود وکمترین و بیشترین مقدار به ترتیب به جیره شاهد و جیره‌های حاوی ۱ و ۲ درصد علف مار تعلق داشت (۰۱/0P<). بالاترین درصد تلفات مربوط به گروه شاهد بود (۰۵/0P<). سطوح مختلف علف مار سبب کاهش مقدار تری‌گلیسرید و افزایش غلظت HDL سرم خون جوجه‌های گوشتی گردید (۰۱/0P<). اختلاف درصد لاشه در بین گروه‌های آزمایشی معنی‌دار بود (۰۵/0P<)، اما گروه‌های آزمایشی تأثیری بر وزن نسبی قطعات مختلف لاشه و اندام‌های داخلی نداشتند. نتایج آزمایش حاضر نشان داد که استفاده از پودر گیاه علف مار در جیره غذایی جوجه‌‌‌های گوشتی به دلیل کاهش مقدار تلفات و لیپیدهای خونی در سطح ۱ درصد قابل توصیه می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.