مقاله تعیین ارزش غذایی منابع خوراکی استان هرمزگان (شوره، ترات، جر و خارشتر) در تغذیه شتر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین ارزش غذایی منابع خوراکی استان هرمزگان (شوره، ترات، جر و خارشتر) در تغذیه شتر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی منابع خوراکی استان هرمزگان (شوره، ترات، جر و خارشتر) در تغذیه شتر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی منابع خوراکی استان هرمزگان (شوره، ترات، جر و خارشتر) در تغذیه شتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی منابع خوراکی استان هرمزگان (شوره، ترات، جر و خارشتر) در تغذیه شتر :
تعداد صفحات :۱۷
در این تحقیق قابلیت هضم مواد مغذی گیاهان شوره، ترات، جر و خارشتر با استفاده از چهار نفر شتر نر بالغ در قالب طرح کاملاً تصادفی اندازهگیری شد. آزمایش بهروش استاندارد و از طریق جمعآوری کل مدفوع انجام شد. از یونجه بهعنوان علوفه پایه استفاده شد. میزان پروتئین خام گیاهان شوره، ترات، جر و خارشتر بهترتیب ۴/۹، ۳/۹، ۴/۱۲ و ۴/۹ درصد و الیاف خام آنها ۴/۲۷، ۴/۳۹، ۲/۳۵ و ۳/۲۸ درصد بود. گیاه ترات نسبت به سایر گیاهان از میزان دیواره سلولی (۶/۶۸ درصد) و دیواره سلولی فاقد همیسلولز (۴/۵۰ درصد) بالاتری برخوردار بود. میزان خاکستر شوره (۷۳/۲۶ درصد) و جر (۹۳/۱۸ درصد) بالاتر از گروههای دیگر بود. قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام، چربی خام دیواره سلولی، دیواره سلولی فاقد همیسلولز و انرژی قابل هضم خوراکها تفاوت معنیداری نشان دادند (۰۱/0P<). میزان قابلیت هضم پروتئین خام شوره، ترات، جر و خارشتر بهترتیب ۷/۴۹، ۲/۵۸، ۷/۲۱ و ۷/۲۰ درصد بود و میزان انرژی قابل هضم آنها نیز بهترتیب ۹/۱، ۴/۲، ۶/۰ و ۷/۲ مگاکالری در هر کیلوگرم ماده خشک بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که گیاهان خارشتر و ترات از ارزش غذایی بالا، شوره از ارزش غذایی متوسط و جر از ارزش غذایی پایینی در تغذیه شتر برخوردار هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.