مقاله اثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم :
تعداد صفحات :۲۱
این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و طول مدت نگهداری جیره آماده بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم صورت گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل (۵×2) شامل ۵ سطح چربی (صفر، ۳ درصد پیه گاوی، ۶ درصد پیه گاوی، ۳ درصد روغن کلزا و ۶ درصد روغن کلزا) و دو مدت نگهداری جیره آماده (۶ و ۱۲ روز) با تعداد ۴۸۰ قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری راس- ۳۰۸ در ۱۰ تیمار، ۴ تکرار و ۱۲ قطعه جوجه در هر تکرار از سن ۱۱ تا ۴۲ روزگی جوجههای گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام گرفت. استفاده از ۶ درصد روغن کلزا موجب کاهش مقدار خوراک مصرفی، بهبود ضریب تبدیل غذایی و افزایش شاخص تولید شد (۰۵/۰>P). افزایش وزن روزانه جوجهها تحت تأثیر نوع و سطح چربی مورد استفاده قرار نگرفت (۰۵/0P>). طول مدت نگهداری جیره آماده نتوانست عملکرد جوجهها را تحت تأثیر قرار دهد (۰۵/0P>). استفاده از ۶ درصد روغن کلزا آماده موجب افزایش درصد لاشه جوجهها شد (۰۵/۰>P). نوع چربی و طول مدت نگهداری جیره آماده اثرات معنیداری بر اجزای چربی خون جوجهها نداشت (۰۵/0P>). به طور کلی در شرایط آب و هوایی گرم، استفاده از ۶ درصد روغن کلزا بدون اینکه ترکیب لیپیدهای خون جوجهها را تحت تأثیر قرار دهد، موجب بهبود عملکرد و صفات لاشه میگردد. نگهداری ۱۲ روزه جیره آماده حاوی سطوح بالای چربی تا ۱۲ روز در هوای گرم بدون داشتن اثرات سوء بر عملکرد جوجهها امکانپذیر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.