مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو :
تعداد صفحات :۱۳
حساسیت به شیر گاو حدود ۵/۷-۲ درصد از جمعیت کودکان را تحت تاثیر قرار میدهد. کازئینهای شیر گاو نقش اساسی را در آلرژی پایدار ایفا میکنند. سیستمهای پروتئولیتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از شیرهای خام مخصوصا شیر شتر توانایی هیدرولیز اپیتوپهای حساسیتزا را داشته و بنابراین میتوانند منجر به کاهش آلرژیزایی پروتئینهای شیر گاو از جمله کازئینها شوند. در این پژوهش پس از جداسازی سویههای باکتریهای اسید لاکتیک با فرم کوکسی از نمونههای شیر شتر تککوهانه، فعالیت پروتئولیزی آنها بر روی هیدرولیز پروتئینهای کازئین ارزیابی شد. تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی این باکتریها بر روی کازئین شیر گاو توسط روشهای الکتروفورز ژل پلیآکریلآمید و کروماتوگرافی فاز معکوس بررسی شد. کاهش میزان حساسیتزایی پروتئینها توسط بهترین سویههای پروتئولیتیک توسط آزمون الایزای رقابتی تایید شد. نتایج نشان دادند که آنزیمهای پروتئیناز تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از شیر شتر فعالیت پروتئولیتیک قوی علیه کازئینهای شیر گاو دارند. آلفاکازئین هیدرولیز شده نیز نسبت به نوع طبیعی به میزان کمتری توسط IgE سرم بیماران دارای حساسیت به شیر گاو تشخیص داده شده که نشان دهندهی کاهش آلرژیزایی این پروتئین میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.