مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونه‌های شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونه‌های شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونه‌های شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونه‌های شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونه‌های شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو :

تعداد صفحات :۱۳

حساسیت به شیر گاو حدود ۵/۷-۲ درصد از جمعیت کودکان را تحت تاثیر قرار می­دهد. کازئین­های شیر گاو نقش اساسی را در آلرژی پایدار ایفا می‌کنند. سیستم­های پروتئولیتیک باکتری­های اسید لاکتیک جدا شده از شیرهای خام مخصوصا شیر شتر توانایی هیدرولیز اپی‌توپ­های حساسیت­زا را داشته و بنابراین می­توانند منجر به کاهش آلرژی­زایی پروتئین­های شیر گاو از جمله کازئین­ها شوند. در این پژوهش پس از جداسازی سویه­های باکتری­های اسید لاکتیک با فرم کوکسی از نمونه‌های شیر شتر تک‌کوهانه، فعالیت پروتئولیزی آن­ها بر روی هیدرولیز پروتئین­های کازئین ارزیابی شد. تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی این باکتری­ها بر روی کازئین شیر گاو توسط روش‌های الکتروفورز ژل پلی‌آکریل‌آمید و کروماتوگرافی فاز معکوس بررسی شد. کاهش میزان حساسیت­زایی پروتئین­ها توسط بهترین سویه­های پروتئولیتیک توسط آزمون الایزای رقابتی تایید شد. نتایج نشان دادند که آنزیم­های پروتئیناز تولید شده توسط باکتری­های اسید لاکتیک جدا شده از شیر شتر فعالیت پروتئولیتیک قوی علیه کازئین­های شیر گاو دارند. آلفاکازئین هیدرولیز شده نیز نسبت به نوع طبیعی به میزان کمتری توسط IgE سرم بیماران دارای حساسیت به شیر گاو تشخیص داده شده که نشان دهنده­ی کاهش آلرژی­زایی این پروتئین می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.