مقاله تاثیر تغذیه دو گونه آتریپلکس (A. lentiformis and A. canescens) درافزایش وزن و رشد شتر یک‌کوهانه(Camelus deromedarius)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر تغذیه دو گونه آتریپلکس (A. lentiformis and A. canescens) درافزایش وزن و رشد شتر یک‌کوهانه(Camelus deromedarius) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تغذیه دو گونه آتریپلکس (A. lentiformis and A. canescens) درافزایش وزن و رشد شتر یک‌کوهانه(Camelus deromedarius)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تغذیه دو گونه آتریپلکس (A. lentiformis and A. canescens) درافزایش وزن و رشد شتر یک‌کوهانه(Camelus deromedarius)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تغذیه دو گونه آتریپلکس (A. lentiformis and A. canescens) درافزایش وزن و رشد شتر یک‌کوهانه(Camelus deromedarius) :

تعداد صفحات :۶

در بین گیاهان شورپسند، خانواده اسفناج وحشی دربرگیرنده گونه‌های آتریپلکس به­خوبی با شرایط آب و هوایی نامناسب مانند کمبود بارندگی، گرمی هوا و شوری خاک سازگار شده‌اند. هم‌چنین این گیاهان شوری خاک را اصلاح کرده و زی‌توده قابل توجهی تولید می‌کنند که برای شتر خوش‌خوراک و مغذی است. هدف از انجام این آزمایش، بررسی اثر تغذیه از دوگونه آتریپلکس لنتی‌فرمیس و آتریپلکس کانیسنس (A. lentiformis and A. canescens) در افزایش وزن و رشد شترهای یک‌کوهانه به‌عنوان بخشی از علوفه خشبی جیره در مقایسه با یونجه بود. تعداد ۱۸ نفر شتر یک‌کوهانه ۳۰ ماهه با میانگین وزن ۹۵/۵±6/250 کیلوگرم در ۳ تیمار با ۶ تکرار در یک طرح کاملا تصادفی توزیع شدند. تیمارها شامل تیمار شاهد (یونجه) و تیمارهای آزمایشی (آ. لنتی‌فرمیس و آ.کانیسنس) بودند. همه حیوانات در دوره آزمایش، با جیره‌ای ثابت که حاوی آمیخته‌ای از یک کنسانتره و کاه غنی‌شده خشک (به ترتیب ۱ و ۵/۰ درصد وزن زنده در روز) بود، تغذیه شدند. مابقی نیازهای غذایی شترها در تیمارهای شاهد و آزمایشی به‌ترتیب از یونجه خشک، آتریپلکس لنتی‌فرمیس و آتریپلکس کانیسنس خشک خرد‌شده به‌صورت ad-libitum تامین شد. نتایج نشان دادند که بین شترها از نظر وزن و رشد به ترتیب در شاهد ۲/۲۹۰ و ۲/۳۹، آ. لنتی‌فرمیس ۷/۲۹۵ و ۱/۴۴ و آ.کانیسنس ۹/۲۸۱ و ۱/۳۲ کیلوگرم) تفاوت معنی‌داری وجود نداشت (۰۵/۰(P>. نتیجه‌گیری می‌شود که در تغذیه شترهای جوان می‌توان از این دوگونه آتریپلکس به‌عنوان بخشی از علوفه خشبی که جایگزین یونجه می­شود برای تغذیه بهره‌برداری نمود و انتظار رشدی برابر داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.