مقاله تأثیر تغذیه گیاه مادری بر جذب برخی عناصر غذایی و شاخص های جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum cyminum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تغذیه گیاه مادری بر جذب برخی عناصر غذایی و شاخص های جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum cyminum L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تغذیه گیاه مادری بر جذب برخی عناصر غذایی و شاخص های جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum cyminum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغذیه گیاه مادری بر جذب برخی عناصر غذایی و شاخص های جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum cyminum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تغذیه گیاه مادری بر جذب برخی عناصر غذایی و شاخص های جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum cyminum L.) :
تعداد صفحات :۱۷
تغذیه مناسب گیاه مادری نقش مهمی در تولید بذرهای با بنیه زیاد دارد. به همین منظور آزمایشی در سال ۱۳۹۲ به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۲ تیمار و ۳ تکرار بر شاخصهای جوانهزنی بذور زیره سبز حاصله از پایههای مادری تیمار شده با سطوح مختلف کودهای زیستی ورمیکمپوست و قارچ مایکوریزا در دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج انجام شد. بذرهای مورد استفاده در آزمایش از مزرعهای که در سال قبل مقادیر ورمیکمپوست در سه سطح (صفر، ۵ و ۱۰ تن در هکتار) و قارچ مایکوریزا در ۴ سطح (بدون کاربرد، کاربرد گونه mosseae Glomus ،گونه intraradices Glomus و کاربرد تلفیقی هر دو گونه) دریافت کرده بودند به دست آمدند. نتایج نشان داد که اثرات ساده ورمیکمپوست و مایکوریزا بر اغلب صفات جوانهزنی و نیز میزان نیتروژن و فسفر بذر معنیدار بود. همچنین نتایج اثرات متقابل حاکی از آن بود که بیشترین طول ریشهچه (۵۷۱/۲ سانتیمتر)، طول ساقهچه (۶۱۲/۱ سانتیمتر) و شاخص بنیه بذر (۰۶۹/۳ (در بذور حاصل از مصرف ۱۰ تن ورمیکمپوست در هکتار همراه با قارچ mosseae. G ،بیشترین میزان نیتروژن و فسفر بذر در بذور حاصل از مصرف ۱۰ تن ورمیکمپوست در هکتار همراه با کاربرد تلفیقی هر دو گونه قارچ mosseae. G و intraradices. G ،بیشترین طول گیاهچه در بذور حاصل از مصرف ۱۰ تن ورمیکمپوست در هکتار بدون استفاده مایکوریزا؛ بیشترین سرعت جوانهزنی در بذور حاصل از مصرف ۵ تن ورمیکمپوست در هکتار بدون استفاده مایکوریزا و بیشترین درصد جوانهزنی در بذور حاصل از مصرف ۵ تن ورمیکمپوست در هکتار همراه با قارچmosseae. G به دست آمد. در مجموع نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از کود ورمیکمپوست و قارچ مایکوریزا به ویژه مصرف ۱۰ تن ورمیکمپوست در هکتار همراه با کاربرد تلفیقی هر دو گونه قارچ mosseae. G و intraradices. G میتواند از طریق افزایش جذب عناصر غذایی از جمله نیتروژن و فسفر بذر منجر به بهبود اکثر شاخص های جوانه زنی در گیاه زیره سبز شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.