مقاله اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیلماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار) :
تعداد صفحات :۲۲
این تحقیق به منظور بررسی اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی (۵۰، ۱۵۰، ۳۵۰، ۶۵۰، ۹۵۰، ۱۲۵۰ میلیگرم در هر کیلوگرم غذا) بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانت (Oxidative stress) در فیلماهی (Huso huso) جوان پرورشی (۶/۱۵±1247 گرم، میانگین، mean± SD) طراحی و انجام شد. نتایج با جیره شاهد (خوراک بیومار فرانسه) مقایسه شدند. ماهیان در ۲۱ وان فایبرگلاس (۱۰ عدد ماهی در هر وان) با یکی از ۷ جیره غذایی به مدت ۱۷ هفته تا حد سیری تغذیه شدند. در پایان دوره پرورش، متوسط وزن کسب شده کارایی غذا، میزان کارایی پروتئین و ضریب چاقی ماهیان تغذیه شده با تیمار محتوی ۳۵۰ میلی گرم ال–کارنیتین در کیلوگرم جیره غذایی به میزان قابل توجهی بالاتر از ماهیان تغذیه شده با جیره محتوی ۵۰، ۱۵۰،۹۵۰ و ۱۲۵۰ میلیگرم ال–کارنیتین بود (P<0.05). همچنین متوسط افزایش وزن، کارایی غذا، میزان کارایی پروتئین و ضریب چاقی در فیلماهیان تغذیه شده با تیمار ۶۵۰ میلیگرم و جیره شاهد، به طور معنیداری بالاتر از ماهیان تغذیه شده با جیرههای ۵۰، ۹۵۰ و ۱۲۵۰ میلیگرم ال–کارنیتین، بودند. مقادیر پروتئین بافت ماهیچه و لاشه ماهیان تغذیه شده با جیره شاهد، تیمارهای ۳۵۰ و ۶۵۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره بطور معنیداری نسبت به ماهیان تغذیه شده با تیمارهای ۵۰، ۹۵۰ و ۱۲۵۰ میلی گرم ال–کارنیتین، بالاتر بود. فعالیت های سوپراکسید دسیموتاز (SOD)، گلوتاتیون (GSH) و پراکسیداز گلوتاتیون (GPX) در ماهیان تغذیه شده با جیره محتوی ۳۵۰ و ۶۵۰ میلیگرم در کیلوگرم ال-کارنیتین، به طور معنیداری نسبت به سایر تیمارها حتی نسبت به جیره شاهد بالاتر بود، در صورتیکه کمترین مقادیر متوسطTBARS ((Thiobarbiturice acid reactive substances در ماهیان تغذیه شده با جیره ۳۵۰ میلیگرم ملاحظه گردید که به استثناء تیمار ۶۵۰ میلیگرم با سایر تیمارها دارای اختلاف معنیدار آماری بود. با توجه به نتایج حاصله میتوان اذعان نمود سطح ال-کارنیتین در جیره به میزان ۳۵۰ میلیگرم در کیلوگرم میتواند باعث بهبود عملکرد رشد، مصرف غذا، صرفه جویی در مصرف پروتئین به واسطه منابع چربی، کیفیت بافت ماهیچه و لاشه، سیستم دفاعی و آنتی اکسیدانت در فیلماهی جوان پرورشی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.