مقاله بررسی و تعیین بیوتکنیک تکثیر میگوی موزی (Penaeus merguiensis) در استان هرمزگان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی و تعیین بیوتکنیک تکثیر میگوی موزی (Penaeus merguiensis) در استان هرمزگان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تعیین بیوتکنیک تکثیر میگوی موزی (Penaeus merguiensis) در استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین بیوتکنیک تکثیر میگوی موزی (Penaeus merguiensis) در استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین بیوتکنیک تکثیر میگوی موزی (Penaeus merguiensis) در استان هرمزگان :

تعداد صفحات :۱۷

این طرح بمنظور بررسی امکان تکثیر میگوی موزی Penaeus merguiensis در استان هرمزگان در کارگاه تکثیر کلاهی اجرا شد. در تاریخ ۸۱.۳.۷ تعداد ۱۲ عدد مولد میگوی موزی از صیدگاه های منطقه سیریک صید و به کارگاه تکثیر مذکور حمل گردید. میگوهای مولد در دو حوضچه ۶ تنی به تعداد مساوی ذخیره سازی شدند. برخی عوامل فیزیکی و شیمیایی آب شامل اکسیژن برابر با ۶ میلیگرم در لیتر، دمای آب ۳۰ درجه سانتیگراد، شوری ۳۲ گرم در لیتر و pH=8.2 در هر روز در دو نوبت اندازه گیری و تا آخر مرحله تکثیر نگه داشته شدند.از هر عدد مولد میگوی موزی بطور میانگین در حوضچه اول، ۱۳۸۶۰۰ عدد و در حوضچه دوم ۱۶۰۰۰۰ عدد ناپلی تولید گردید، که پس از ۲۱ روز در حوضچه اول، ۴۳۷۶۶ عدد و از حوضچه دوم، ۳۳۶۰۰ عدد پس لارو ۱۵ روزه بدست آمد. درصد بازماندگی از مرحله ناپلی تا پست لارو ۱۵ روزه بترتیب ۳۱ و ۲۱ درصد محاسبه گردید.تغذیه از مرحله N6 بوسیله زی شناور گیاهی کیتوسروس شروع و در مراحل مایسیس و پست لارو بوسیله آرتمیا ادامه یافت. نتایج بدست آمده بیانگر آن است که تکثیر این گونه میگو براحتی امکانپذیر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.