مقاله ارزیابی خطر بعضی از عناصر با پتانسیل آلایندگی بالا در عضله و کبد ماهی هوور (Thunnus tonggol) و بیاح (Liza abu) برای مصارف انسانی در استان هرمزگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خطر بعضی از عناصر با پتانسیل آلایندگی بالا در عضله و کبد ماهی هوور (Thunnus tonggol) و بیاح (Liza abu) برای مصارف انسانی در استان هرمزگان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خطر بعضی از عناصر با پتانسیل آلایندگی بالا در عضله و کبد ماهی هوور (Thunnus tonggol) و بیاح (Liza abu) برای مصارف انسانی در استان هرمزگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خطر بعضی از عناصر با پتانسیل آلایندگی بالا در عضله و کبد ماهی هوور (Thunnus tonggol) و بیاح (Liza abu) برای مصارف انسانی در استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خطر بعضی از عناصر با پتانسیل آلایندگی بالا در عضله و کبد ماهی هوور (Thunnus tonggol) و بیاح (Liza abu) برای مصارف انسانی در استان هرمزگان :
تعداد صفحات :۲۴
هدف از این مطالعه، بررسی تأثیر سه متغیر مستقل درصد بیوپلیمر کل (۶، ۸ و ۱۰%)، درصد روغن (۲ و ۳%) و غلظت اسانس میخک بر حسب ppm (0، ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰) بر متغیرهای اکسایشی وابسته از قبیل مقادیر پراکساید و تیوباربیتوریک اسید طی یک دوره نگهداری سه ماهه و در دو دمای ۴ و ۲۵ درجه سلسیوس بود. مقایسه نتایج حاصل از بررسی نرخ اکسایش بعد از سه ماه نشان داد که مقادیر پراکساید (PV) و تیوباربیتوریک اسید (TBA) در روغن ریز پوشانی شده نسبت به روغن شاهد بسیار کمتر بود (۰۵/۰>P). همچنین، این دو شاخص در روغن ریز پوشانی شده نگهداری شده در دمای ۴ درجه سلسیوس نسبت به دمای ۲۵ درجه سلسیوس کمتر بود (۰۵/۰>P). مقادیر TBA در کپسولهای حاوی اسانس میخک و روغن ماهی با افزایش غلظت اسانس میخک، کاهش یافت (۰۵/۰>P) و با افزایش درصد روغن میزان پایداری روغن کاهش یافت (۰۵/۰>P). در کل میتوان نتیجهگیری نمود که در شرایط نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس، نانو کپسول تهیه شده با درصد بیوپلیمر ۱۰% و روغن ۲% حاوی ppm 2000 اسانس میخک قادر به حفظ ثبات روغن و کاهش نرخ اکسایش آن به مدت ۳ ماه میباشد، در حالی که اگر دمای نگهداری به ۲۵ درجه سلسیوس افزایش یابد نانو کپسول تهیه شده با درصد بیوپلیمر ۸%، روغن ۳% و اسانس ppm 3000 مؤثر خواهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.