مقاله بازارپسندی فیلهی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استانهای تهران، گیلان ومازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بازارپسندی فیلهی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استانهای تهران، گیلان ومازندران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بازارپسندی فیلهی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استانهای تهران، گیلان ومازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازارپسندی فیلهی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استانهای تهران، گیلان ومازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بازارپسندی فیلهی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استانهای تهران، گیلان ومازندران :
تعداد صفحات :۱۸
هدف از این پژوهش تعیین میزان بازارپسندی فیله ی تیلاپیای هیبرید قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورش یافته در مرکز تحقیقات ماهیان آب شور داخلی شهرستان بافق(یزد) بود. نمونههای ماهی به مرکز ملی تحقیقات فرآوری ایران واقع در بندر انزلی انتقال داده شد وعمل فیله کردن ماهیان به صورت دستی انجام شد. به منظور ارزیابی رجحان و نگرش مصرفکنندگان پرسشنامهای براساس روش CLT (Central Location Test) طراحی و مقیاس ۹ نقطهای(۱= بسیاربد، ۹= بسیارخوب) برای ارزیابی مصرفکنندگان استفاده شد. قسمت لوین ( Loin) از فیلهها جدا شده و درروغن سرخ کردنی به شکل غوطهوری سرخ شده و به ۲۷۶ مصرفکننده دراستانهای تهران، گیلان و مازندران ارایه شد. ترکیبات مغذی بدن نمونه ها نیز اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که فیله ی ماهیان تیلاپیا دارای ۸۰/۱۸ تا ۳۳/ ۱۹ درصد پروتئین ، ۵۰/۱ تا ۶۵/۱ درصد چربی ، ۷۷ تا۱۲/۷۸ درصد رطوبت و ۸۳/۱تا۹۰ /۱ گرم در صد گرم خاکستر است. به طورکلی نتایج آزمون بازارپسندی نشان داد که هیچ اختلاف معناداری بین دو گونهی تیلاپیا در مجموع ۳ استان وجود ندارد. با این حال تفاوتهای چشمگیری از نظر بازارپسندی فیلهی ماهی تیلاپیای قرمز و تیلاپیای نیل بین ۳ استان مورد بررسی یافت شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.