مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) :
تعداد صفحات :۲۶
این تحقیق با هدف مطالعه اثرات نسبتهای مختلف مکملهای غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت آنزیمهای گوارشی روده در ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) طراحی و اجرا گردید. ۱۸۰ قطعه ماهی جوان صبیتی با میانگین وزنی ۴/۱± 38/31 گرم در ۱۸ تانک پلی اتیلنی ۳۰۰ لیتری با تراکم یکسان در هر تانک (۱۰ عدد ماهی در هر تانک) توزیع گردید. ماهیان با ۶ جیره غذایی آزمایشی با نسبتهای مختلف متیونین به لیزین شامل تیمار فاقد متیونین و لیزین (گروه شاهد)، تیمار ۱ حاوی۱۰۰% متیونین، تیمار ۲ حاوی ۷۵% متیونین و ۲۵% لیزین، تیمار ۳ حاوی ۵۰% متیونین و ۵۰% لیزین، تیمار ۴ حاوی ۲۵% متیونین و ۷۵% لیزین، تیمار ۵ حاوی۱۰۰% لیزین در حد ۲ درصد وزن خشک جیره غذایی، به مدت ۸ هفته و در حد سیری به روش دستی تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش، آنزیمهای گوارشی تریپسین، کیموتریپسین، آلکالینفسفاتاز، پروتئاز کل، لیپاز و آلفاآمیلاز مورد اندازهگیری قرار گرفتند. نتایج به دست آمده از این مطالعه نشان داد که استفاده از نسبتهای مختلف مکملهای اسیدآمینهای متیونین و لیزین بر فعالیت آنزیمهای گوارشی تریپسین، کیموتریپسین، آلکالینفسفاتاز و لیپاز به طور معنادار تأثیر گذاشت (۰۵/0P<). آنزیمهای تریپسین و کیموتریپسین با افزایش میزان لیزین در جیره غذایی روند افزایشی را داشتند، بطوریکه تیمار ۵ بیشترین فعالیت این آنزیمها را نشان داد. در حالیکه فعالیت آنزیم آلکالینفسفاتاز در تیمارهایی با مقادیر بیشتر اسیدآمینه متیونین در جیره غذایی، میزان بالاتری داشت (تیمار ۲). افزایش اسیدآمینه لیزین در جیره غذایی سبب کاهش فعالیت آنزیم لیپاز گردید. سنجش میزان فعالیت آنزیمهای آلفاآمیلاز و پروتئاز کل، تفاوت معناداری را نشان نداد. همچنین با توجه به حد متعادلتر مکملهای اسیدآمینهای متیونین و لیزین در تیمار ۲، میتوان جیره غذایی با نسبت ۷۵ درصد مکمل اسید آمینه متیونین و ۲۵ درصد لیزین را مطابق نیاز این گونه معرفی نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.