مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) :

تعداد صفحات :۲۶

این تحقیق با هدف مطالعه اثرات نسبت­های مختلف مکمل­های غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت آنزیم­های گوارشی روده در ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta) طراحی و اجرا گردید. ۱۸۰ قطعه ماهی جوان صبیتی با میانگین وزنی ۴/۱± 38/31 گرم در ۱۸ تانک پلی اتیلنی ۳۰۰ لیتری با تراکم یکسان در هر تانک (۱۰ عدد ماهی در هر تانک) توزیع گردید. ماهیان با ۶ جیره غذایی آزمایشی با نسبت­های مختلف متیونین به لیزین شامل تیمار فاقد متیونین و لیزین (گروه شاهد)، تیمار ۱ حاوی۱۰۰% متیونین، تیمار ۲ حاوی ۷۵% متیونین و ۲۵% لیزین، تیمار ۳ حاوی ۵۰% متیونین و ۵۰% لیزین، تیمار ۴ حاوی ۲۵% متیونین و ۷۵% لیزین، تیمار ۵ حاوی۱۰۰% لیزین در حد ۲ درصد وزن خشک جیره غذایی، به مدت ۸ هفته و در حد سیری به روش دستی تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش، آنزیم­های گوارشی تریپسین، کیمو­تریپسین، آلکالین­فسفاتاز، پروتئاز کل، لیپاز و آلفا­آمیلاز مورد اندازه­گیری قرار گرفتند. نتایج به دست آمده از این مطالعه نشان داد که استفاده از نسبت­های مختلف مکمل­های اسید­آمینه­ای متیونین و لیزین بر فعالیت آنزیم­های گوارشی تریپسین، کیمو­تریپسین، آلکالین­فسفاتاز و لیپاز به طور معنا­دار تأثیر گذاشت (۰۵/0P<). آنزیم­های تریپسین و کیمو­تریپسین با افزایش میزان لیزین در جیره غذایی روند افزایشی را داشتند، بطوریکه تیمار ۵ بیشترین فعالیت این آنزیم­ها را نشان داد. در حالیکه فعالیت آنزیم آلکالین­فسفاتاز در تیمار­هایی با مقادیر بیشتر اسید­آمینه متیونین در جیره غذایی، میزان بالاتری داشت (تیمار ۲). افزایش اسید­آمینه لیزین در جیره غذایی سبب کاهش فعالیت آنزیم لیپاز گردید. سنجش میزان فعالیت آنزیم­های آلفا­آمیلاز و پروتئاز کل، تفاوت معناداری را نشان نداد. همچنین با توجه به حد متعادل­تر مکمل­های اسید­­آمینه­ای متیونین و لیزین در تیمار ۲، می­توان جیره غذایی با نسبت ۷۵ درصد مکمل اسید آمینه متیونین و ۲۵ درصد لیزین را مطابق نیاز این گونه معرفی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.