مقاله تعیین سطوح پلی‌کلرو بِی‌فنیل ((PCBs در بافت پوست و عضله ماهی کپور و اردک ماهی تالاب انزلی (آبکنار)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین سطوح پلی‌کلرو بِی‌فنیل ((PCBs در بافت پوست و عضله ماهی کپور و اردک ماهی تالاب انزلی (آبکنار) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین سطوح پلی‌کلرو بِی‌فنیل ((PCBs در بافت پوست و عضله ماهی کپور و اردک ماهی تالاب انزلی (آبکنار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین سطوح پلی‌کلرو بِی‌فنیل ((PCBs در بافت پوست و عضله ماهی کپور و اردک ماهی تالاب انزلی (آبکنار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین سطوح پلی‌کلرو بِی‌فنیل ((PCBs در بافت پوست و عضله ماهی کپور و اردک ماهی تالاب انزلی (آبکنار) :

تعداد صفحات :۱۳

پژ‍وهش حاضر به منظور تعیین سطوح پلی‌کلرو بی‌فنیل(در بافت پوست و عضله ماهی کپور و اردک ماهی تالاب انزلی (در بخش غربی تالاب، آبکنار) در دو فصل پاییز و زمستان (آذر ماه ۱۳۸۸ و اسفند ماه ۱۳۸۸ ) انجام شده است. تعداد ۹ نمونه از هر گونه ماهی کپور و اردک ماهی در هر فصل بطور تصادفی از طریق تور ماهیگیری گوشگیر جمع‌آوری گردیدند. بافت‌های پوست و عضله ماهی‌ها پس از زیست‌سنجی تفکیک شده و آنالیز PCBsبا استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی(GC-ECD) انجام شد. میانگین PCBs بدست آمده در بافت پوست (۳۶/۲۴ نانوگرم در گرم وزن خشک) و عضله اردک ماهی(۳۶/۱۴ نانوگرم در گرم وزن خشک) و بافت پوست (۸۴/۲۱ نانوگرم در گرم وزن خشک) و عضله (۸۶/۲۰ نانوگرم در گرم وزن خشک) ماهی کپور در فصل پاییز کمتر از استاندارد FDI و استاندارد Food Standards Australia/NZ MRL و بافت پوست اردک ماهی، پوست و عضله ماهی کپور بیشتر از استاندارد USEPA values بود. میانگین PCBs بدست آمده در بافت پوست (۴۳/۲۹ نانوگرم در گرم وزن خشک) و عضله (۱۰/۱۰ نانوگرم در گرم وزن خشک) اردک ماهی و بافت پوست (۰۶/۳۳ نانوگرم در گرم وزن خشک) و عضله (۱۱ نانوگرم در گرم وزن خشک) ماهی کپور در فصل زمستان کمتر از استاندارد FDI و استانداردFood Standards Australia/NZ MRL و بافت پوست اردک ماهی و ماهی کپور بیشتر از استاندارد USEPA values بود میانگین PCBs در آب در فصل پاییز کمتر (ppb0042/0) از استاندارد National Recommended Water Quality Criteria E.P.A و در فصل زمستان (ppb1948/0) بیشتر از استاندارد فوق می‌باشد. میانگین PCBs در رسوب در فصل پاییز (۸۹/۴ نانوگرم در گرم وزن خشک) و زمستان(۴۸/۴ نانوگرم در گرم وزن خشک) کمتر از استاندارد Interim Canadian Sediment Quality Guidelines در آبهای شیرین می‌باشد. اختلاف بسیار معنی‌داری بین غلظت PCBs در بافت پوست ماهی کپور و بافت عضله اردک ماهی، در آب و ذرات معلق در آب در فصل پاییز با فصل زمستان وجود داشت ولی در رسوب اختلاف معنی‌داری بین غلظت PCBs در فصل پاییز با فصل زمستان مشاهده نگردید.(PCBs

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.