مقاله استفاده از ساکارز، بعنوان یک محافظ اسمزی در افزایش مقاومت آزولا (Azolla filiculoides Lam.) به تنش شوری و گرما


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله استفاده از ساکارز، بعنوان یک محافظ اسمزی در افزایش مقاومت آزولا (Azolla filiculoides Lam.) به تنش شوری و گرما دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از ساکارز، بعنوان یک محافظ اسمزی در افزایش مقاومت آزولا (Azolla filiculoides Lam.) به تنش شوری و گرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از ساکارز، بعنوان یک محافظ اسمزی در افزایش مقاومت آزولا (Azolla filiculoides Lam.) به تنش شوری و گرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از ساکارز، بعنوان یک محافظ اسمزی در افزایش مقاومت آزولا (Azolla filiculoides Lam.) به تنش شوری و گرما :

تعداد صفحات :۱۳

تاثیر افزودن ۷۵/۲ تا ۱۱ مول ساکارز در محیط کشت آزولا (Azolla filiculoides Lam.) بعنوان یک محافظ اسمزی، بر زمان دو برابر شدن آزولا، درصد بقاء و درصد شادابی، در شرایط تنش شوری (هدایت الکتریکی ۷ تا ۸/ ۱۸ میلی زیمنس بر سانتیمتر) و تنش گرمای شدید (۳۶/۴۲ درجه سانتیگراد)، با شرایط محیطی بهینه (دمای ۱۸/۲۴ درجه سانتیگراد، هدایت الکتریکی ۶۵/۰ میلی زیمنس بر سانتیمتر و شدت نور ۲۱۰۰ لوکس) در قالب دو طرح آزمایشی بلوکهای کاملاً تصادفی با ۴ تکرار، در اطاقک رشد، مورد بررسی قرار گرفت. در شرایط بهینه رشد (عدم وجود تنش گرما)، افزودن مقادیر مختلف ساکارز به محیط کشت هایی با شوری ۶۵/۰، ۸/۷ و ۱۸ میلی زیمنس بر سانتیمتر، اختلاف معنی داری بر درصد شادابی (P>0.01) و درصد بقاء (P>0.05) آزولا نسبت به محیط کشت شاهد (فاقد ساکارز) ایجاد نکرد. در تنش گرمای شدید (۳۶/۴۲ درجه سانتیگراد) و تنش شوری متوسط (۱/۹ میلی زیمنس بر سانتیمتر)، افزودن ۵/۵ مول ساکارز به محیط کشت، باعث افزایش معنی دار درصد شادابی (P<0.01) و درصد بقاء (P<0.05) آزولا نسبت به محیط کشت شاهد (فاقد ساکارز) شد. در تنش گرمای شدید، افزودن ۵/۵ مول ساکارز به آب دریای خزر، باعث افزایش معنی دار سرعت رشد آزولا (کاهش زمان دو برابر شدن)، نسبت به شوری های کمتر شد .(P<0.05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.