مقاله بررسی تراکم ذخیرهسازی میگو پاسفید Litopenaeus vannamei (Boone 1931) در پرورش با آب لبشور دریای خزر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تراکم ذخیرهسازی میگو پاسفید Litopenaeus vannamei (Boone 1931) در پرورش با آب لبشور دریای خزر دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تراکم ذخیرهسازی میگو پاسفید Litopenaeus vannamei (Boone 1931) در پرورش با آب لبشور دریای خزر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تراکم ذخیرهسازی میگو پاسفید Litopenaeus vannamei (Boone 1931) در پرورش با آب لبشور دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تراکم ذخیرهسازی میگو پاسفید Litopenaeus vannamei (Boone 1931) در پرورش با آب لبشور دریای خزر :
تعداد صفحات :۱۸
در این مطالعه اثر تراکمهای مختلف (۴۵، ۵۰، ۵۵ و ۶۰ قطعه در متر مربع) ذخیره سازی اولیه پست لارو میگو وانامی (PL12) بر میزان رشد و بازماندگی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای پرورش، آب لب شور (psu 43/0±52/10) از دریای خزر تامین شد. آزمایشات در ۱۲ استخر مدور بتنی با بستر ماسه ای (به مساحت ۷۸ متر مربع) در ۴ تیمار آزمایشی و هر تیمار شامل ۳ تکرار انجام شد. دوره پرورش ۷۵ روز بود و میانگین دمای آب در طول دوره پرورش ۷۹/۱±4/27 درجه سانتیگراد بود. نتایج نشان داد که تغییر تراکم ذخیرهسازی باعث ایجاد اختلاف معنیدار آماری پارامترهای رشد و بازماندگی در تیمارهای آزمایشی شد (۰۵/۰>P). بدین ترتیب که با افزایش تراکم، میزان افزایش وزن و نرخ بازماندگی (SR)، ضریب رشد ویژه (SGR) و میانگین رشد روزانه (ADG) کاهش یافت. البته، ضریب تبدیل غذایی در همه تیمارها متفاوت بود (۰۵/۰>P) و به تراکم ذخیرهسازی اولیه پست لارو بستگی نداشت. بیشترین میزان رشد (۰۴/۰±11=SGR و ۰۱/۰±25/0=ADG گرم در روز) و درصد بازماندگی (۱/۵±3/65 =SR) و میزان تولید در واحد آزمایشی (۳/۳±6/43 کیلوگرم در ۷۸ متر مربع) در پایین ترین تراکم (۴۵ قطعه در متر مربع
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.