مقاله جداسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه کننده علف‌کش پاراکوات از خاک‌های تبریز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه کننده علف‌کش پاراکوات از خاک‌های تبریز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه کننده علف‌کش پاراکوات از خاک‌های تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه کننده علف‌کش پاراکوات از خاک‌های تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه کننده علف‌کش پاراکوات از خاک‌های تبریز :

تعداد صفحات :۲۱

علف­کش پاراکوات از سموم پر­مصرف با کاربرد بسیار وسیع جهت کنترل علف­های هرز می­باشد. پاراکوات سمی نسبتاً پایدار با نیمه­عمر بالا در خاک است. یکی از روش­های مؤثر در حذف و کاهش اثرات مخرب پاراکوات از محیط زیست، تجزیه زیستی است. در پژوهش حاضر، جدایه­های باکتری از خاک مزارع اطراف تبریز با سابقه مصرف آفت­کش­ها جداسازی شدند. کارآیی سویه­ها، در ارلن­های دارای محیط کشت مایع حداقل (MSM)، حاوی ppm0، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ از پاراکوات به­عنوان تنها منبع کربن و انرژی و همچنین در حضور منبع کربنی گلوکز w/v)1%( انجام شد و پاراکوات باقیمانده بعد از ۳۰ روز انکوباسیون در طول موج nm396 اندازه­گیری شد. آزمایش به­صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاٌ تصادفی با سه تکرار انجام شد. و از بین جدایه­های جمع‏آوری شده دو جدایه با استفاده از روش­های بیوشیمایی و مولکولی (۱۶S rRNA) شناسایی شده وxylosoxidans Achromobacter و Streptomyces sp. نامگذاری گردیدند. این باکتری­ها به ترتیب در غلظت ppm50 پاراکوات و در عدم حضور گلوکز دارای توان تجزیه زیستی ۴۷ و ۶۶۷/۴۰% بودند در حالی­که با افزودن گلوکز این توان به ترتیب به ۵۳۳/۷۴ و ۲۶۷/۷۰% افزایش یافت.این باکتری­ها توانستند در حضور غلظت­های مختلف پاراکوات رشد نموده و تجزیه زیستی پاراکوات به­طور معنی داری نسبت به شاهد توسط این جدایه­ها افزایش یافت. حضور گلوکز باعث افزایش بیشتر رشد باکتری­ها و افزایش معنی­دار تجزیه زیستی توسط جدایه­های باکتریایی در مقایسه با عدم حضور گلوکز شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.