مقاله تاثیر محلولپاشی اسیدهای آمینه بر کارایی زراعی نیتروژن، عملکرد و کیفیت دانه جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر محلولپاشی اسیدهای آمینه بر کارایی زراعی نیتروژن، عملکرد و کیفیت دانه جو دارای ۱۱۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر محلولپاشی اسیدهای آمینه بر کارایی زراعی نیتروژن، عملکرد و کیفیت دانه جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محلولپاشی اسیدهای آمینه بر کارایی زراعی نیتروژن، عملکرد و کیفیت دانه جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر محلولپاشی اسیدهای آمینه بر کارایی زراعی نیتروژن، عملکرد و کیفیت دانه جو :
تعداد صفحات :۱۱۹
به منظور بررسی اثر محلولپاشی اسیدهای آمینه بر کارایی زراعی کود نیتروژن، عملکرد و کیفیت دانه جو، آزمایشی بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در پنج تکرار در شهرستان اسلامشهر اجرا شد. اثر محلولپاشی چهار فرآورده آلی حاوی آمیخته ای از اسیدهای آمینه با نام های تجاری آمینول فورته، هیومی فورته، کادوستیم و فسنوترن ارزیابی شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۱- بدون محلولپاشی (شاهد) ۲- محلولپاشی کامل چهار فراورده آلی به ترتیب در چهار مرحله پنجه زنی، ساقه دهی، سنبله دهی و پرشدن دانه ها ۳- تیمار دوم منهای محلولپاشی آمینول فورته و ۴- تیمار دوم منهای محلولپاشی کادوستیم بودند. نتایج نشان داد که مصرف این کودها به طور معنی دار باعث افزایش عملکرد دانه و همچنین کاهش تعداد سنبله در متر مربع نسبت به تیمار شاهد شد. وزن هزاردانه در تیمارهای ۲، ۳ و ۴ نسبت به تیمار شاهد به ترتیب ۲۴، ۲۴ و ۱۲ درصد افزایش داشت. تعداد دانه در سنبله نیز در تیمارهای محلولپاشی نسبت به تیمار شاهد افزایش معنی دار نشان داد. کاربرد اسیدهای آمینه به طور معنی دار باعث افزایش ۳۰، ۲۸ و ۲۶ درصد در کارایی زراعی نیتروژن به ترتیب در تیمارهای دوم، سوم و چهارم نسبت به تیمار شاهد شد. کاربرد این ترکیبات مقدار پروتئین خام را در تیمارهای دوم (۵/۱۱ درصد) سوم (۵/۱۰ درصد) و چهارم (۵/۳ درصد) نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. غلظت پتاسیم دانه در تیمارهای محلولپاشی نسبت به تیمار شاهد ۱۳ درصد افزایش داشت. همچنین، کاربرد مخلوط اسیدهای آمینه منجر به بروز تغییرات معنی داری در ترکیب اسید آمینه های گلیسین (%۲۱-)، والین (%۱۸-)، آلانین (%۶۰)، لیزین (%۶۶)، ایزولوسین (%۲۶) و متیونین (%۳۳) شد. یافته های این پژوهش نشان داد که کاربرد آمیخته ای از اسیدهای آمینه سبب بهبود عمکرد دانه گیاه جو می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.