مقاله مطالعه برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیولوژیکی Wilsonomyces carpophilus در استان آذربایجان غربی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیولوژیکی Wilsonomyces carpophilus در استان آذربایجان غربی دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیولوژیکی Wilsonomyces carpophilus در استان آذربایجان غربی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیولوژیکی Wilsonomyces carpophilus در استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیولوژیکی Wilsonomyces carpophilus در استان آذربایجان غربی :
تعداد صفحات :۲۸
به منظور مطالعه ویژگی های مورفولوژیکی و بیولوژیکی جدایه های قارچ عامل بیماری غربالی درختان میوه هستهدار، از اندام های مختلف درختان میوه هستهدار مشکوک به آلودگی در استان آذربایجان غربی طی بهار و تابستان سال ۱۳۸۶ نمونه برداری شد. قطعات بافت های برگ، شاخه و میوه بعد از ضد عفونی سطحی روی محیط های کشت WA (2 درصد)، MA، PDA و APDA کشت شدند. در مجموع ۶۰ جدایه از هفت گونه مختلف درختان میوه هستهدار به دست آمد. براساس مطالعات تاکسونومیکی، تمامی جدایه ها به عنوان گونه Wilsonomyces carpophilus شناسایی گردیدند. جدایه ها روی محیط کشت PDA، اسپورودوکیوم های واجد کنیدیوفور های سمپودیال، کنیدیوم های ۵-۳ یاخته ای (ندرتا ۹-۱ یاخته ای)، هولوبلاستیک، رکسولیتیک (Rhexolytic) و به ابعاد ۱۵-۵/۷ × 5/67-20 میکرومتر را تولید نمودند. بیشترین میزان رشد رویشی جدایه ها در دمای ۲۱ درجه سانتیگراد و ۶ pH مشاهده گردید و هیچ رشدی در دمای پایین تر از ۵ درجه سانتیگراد و بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.