مقاله مدلسازی پاسخ جوانه‌زنی بذر علف‌های‌هرز جودره (Hordeum spontaneum) و علف قناری (Phalaris minor) به دما


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدلسازی پاسخ جوانه‌زنی بذر علف‌های‌هرز جودره (Hordeum spontaneum) و علف قناری (Phalaris minor) به دما دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی پاسخ جوانه‌زنی بذر علف‌های‌هرز جودره (Hordeum spontaneum) و علف قناری (Phalaris minor) به دما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی پاسخ جوانه‌زنی بذر علف‌های‌هرز جودره (Hordeum spontaneum) و علف قناری (Phalaris minor) به دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی پاسخ جوانه‌زنی بذر علف‌های‌هرز جودره (Hordeum spontaneum) و علف قناری (Phalaris minor) به دما :

تعداد صفحات :۲۴

مدل‌های گوناگونی برای پیش‌بینی پاسخ جوانه‌زنی بذر به دما ارایه شده‌اند که مهمترین و پرکاربردترین آنها مدل زمان گرمایی (یکای گرمایی) است. این مدل اگرچه دارای ویژگی‌های زیست‌شناختی مناسبی برای جوانه‌زنی است ولی بر پایه پیش‌‌فرض‌هایی است که در برخی گونه‌ها (بویژه علف‌های‌هرز) دیده نمی‌شود که برآیند آن پیش‌بینی نادرست جوانه‌زنی است. در این مقاله مدلی بر پایه توزیع آماری ویبول پیشنهاد می‌گردد که نه تنها از نظر زیست‌شناختی بر مدل مرسوم برتری دارد بلکه پیش‌بینی بسیار مناسبی از الگوی جوانه‌زنی نیز فراهم می‌آورد. در پژوهشی آزمایشگاهی جوانه‌زنی بذرهای علف‌های هرز جودره (Hordeum spontaneum) و علف‌قناری (Phalaris minor) در دماهای ۸، ۱۲، ۱۶، ۲۰،‌ ۲۴ و ۲۸ درجه سانتی‌گراد آزمون شد و پاسخ جوانه‌زنی آنها توسط هر دو مدل توصیف گردید. مدل مرسوم برازش نامناسبی به داده‌های جوانه‌زنی دو گونه و بویژه علف‌قناری داشت (۹ تا ۱۲% خطا). حال آنکه خطای مدل پیشنهادی در این مقاله تنها ۴% بود و پیشرفت جوانه‌زنی در طی زمان نیز به خوبی توسط مدل پیش‌بینی شد. مدل پیشنهادی همچنین به خوبی توانست سه پدیده زمان درنگ (زمان تا آغاز جوانه‌زنی)، ‌سرعت جوانه‌زنی و درصد جوانه‌زنی پایانی را در هر دو گونه برآورد نماید. جداسازی تاثیر دما بر سرعت جوانه‌زنی و جوانه‌زنی پایانی از ویژگی‌های مهم این مدل است که به اهمیت بوم‌شناختی آن می‌افزاید. برای نمونه،‌ دمای بهینه برای سرعت جوانه‌زنی در هر دو گونه (در جودره ۸/۲۱ و در علف‌قناری ۵/۲۳ درجه سانتی گراد) بالاتر از گستره دمایی بهینه بر حسب درصد جوانه‌زنی پایانی بود (در جودره بین ۵/۷ تا ۲۰ و در علف‌قناری بین ۵/۷ تا ۱۶ درجه سانتی‌گراد). این ویژگی سازش‌پذیری بسیار بالایی به هر دو گونه برای جوانه‌زنی در دامنه گسترده‌ای از دماهای محیطی می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.