مقاله تاثیر مصرف قبل از برداشت مقادیر مختلف علفکش پاراکوات بر کمیت و کیفیت دانه کلزا (Brassica napus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر مصرف قبل از برداشت مقادیر مختلف علفکش پاراکوات بر کمیت و کیفیت دانه کلزا (Brassica napus) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مصرف قبل از برداشت مقادیر مختلف علفکش پاراکوات بر کمیت و کیفیت دانه کلزا (Brassica napus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف قبل از برداشت مقادیر مختلف علفکش پاراکوات بر کمیت و کیفیت دانه کلزا (Brassica napus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف قبل از برداشت مقادیر مختلف علفکش پاراکوات بر کمیت و کیفیت دانه کلزا (Brassica napus) :
تعداد صفحات :۱۸
به منظور بررسی اثرات مصرف قبل از برداشت علفکش پاراکوات بر روی کمیت و کیفیت دانه تولیدی کلزا، آزمایشی در سال زراعی ۸۶-۸۵ در دو استان مازندران و لرستان، بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۱۰ تیمار و سه تکرار در مزرعه کلزای آلوده به علفهایهرز با تمرکز بر علفهای هرز هم تیره کلزا انجام گردید. عامل اول، مصرف علفکش پاراکوات در سه مقدار ۵/۱، ۲ و ۵/۲ لیتر در هکتار و عامل دوم زمانهای مصرف شامل اوایل رسیدگی فیزیولوژیک (زود هنگام)، اواسط رسیدگی (بموقع) و رسیدگی کامل (دیر هنگام) بودند. در این آزمایش تیمار شاهد بدون مصرف علفکش نیز لحاظ گردید. نتایج حاصل نشان داد که ، مصرف مقادیر مختلف علفکش در هر سه زمان رسیدگی فیزیولوژیک کلزا نسبت به شاهد تاثیر معنی داری بر روی عملکرد، میزان روغن و تعداد جوانه های طبیعی کلزا ندارد و اثر متقابل زمان مصرف و مقدار مصرفی در هر دو منطقه نیز معنیدار نبود. در لرستان بعلت تراکم کم علفهای هرز تیره شببو بویژه خردل وحشی (Sinapis arvensis L.) ، تفاوت معنیداری در میزان اسید اروسیک تیمارها دیده نشد ولی در مازندران بعلت غالبیت این علفهرز میزان اسید اروسیک تیمارها نسبت به شاهد بطور معنیداری پائین بود. مصرف قبل از برداشت پاراکوات نه تنها تاثیر منفی بر روی کمیت و کیفیت محصول کلزا نداشت بلکه با خشک کردن علفهایهرز، موجب کاهش بذر علفهای هرز در محصول کلزا و در نتیجه افزایش کیفیت روغن استحصالی نیزشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.