مقاله تجزیه علیت عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در عدس در شرایط دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تجزیه علیت عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در عدس در شرایط دیم دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه علیت عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در عدس در شرایط دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه علیت عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در عدس در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجزیه علیت عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در عدس در شرایط دیم :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
این طرح به منظور تعیین همبستگی بین تعدادی از صفات با عملکرد دانه در ۱۵ ژنوتیپ عدس در قالب بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار در سال زراعی ۸۲-۱۳۸۱ در ایستگاه تحقیقات دیم شمال خراسان (شیروان) به اجرا در آمد. در طول فصل رشد و بعد از برداشت از صفات تعداد روز تا جوانهزنی، تعداد روز تا ۵۰% گلدهی، تعداد روز تا رسیدگی، تعداد انشعابات اولیه و ثانویه، قطر کوچک و قطر بزرگ بذر، ارتفاع بوته، تعداد دانه در تک بوته، وزن کل دانهها در تک بوته، وزن صد دانه، بیوماس، شاخص برداشت و عملکرد دانه یادداشتبرداری به عمل آمد. با استفاده از رگرسیون چند مرحلهای (صعودی، نزولی و گام به گام) مناسبترین مدل برای عملکرد دانه تشکیل شد، سپس با استفاده از روش تجزیه علیت، همبستگی ژنوتیپی بین صفات باقیمانده در مدل، به اثرات مستقیم و اثرات غیر مستقیم تفکیک گردید. با توجه به همبستگی ژنوتیپی و نیز تجزیه علیت، تعداد دانه در بوته با اثر مستقیم ۱/۵۹۱مهمترین جزء موثر بر عملکرد تشخیص داده شد. اثر مستقیم ارتفاع بوته و بیوماس نیز مثبت بود. همبستگی ژنوتیپی وزن صد دانه با عملکرد دانه منفی و معنیدار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.