مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی و علیت عملکرد دانه و صفات وابسته به آن در لوبیای معمولی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی و علیت عملکرد دانه و صفات وابسته به آن در لوبیای معمولی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی و علیت عملکرد دانه و صفات وابسته به آن در لوبیای معمولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی و علیت عملکرد دانه و صفات وابسته به آن در لوبیای معمولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل همبستگی و علیت عملکرد دانه و صفات وابسته به آن در لوبیای معمولی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

این تحقیق در سال ۱۳۸۲ به منظور تعیین روابط علت و معلولی صفات کمی و کیفی مؤثر بر عملکرد دانه از طریق تجزیه علیت جهت اصلاح و بهبود صفات در لوبیا و انتخاب برای عملکرد بر اساس چند صفت مهم در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد انجام گرفت. در این مطالعه تعداد ۱۴ صفت مورفولوژیکی و فنولوژیکی در ۶۴ ژنوتیپ لوبیا و در قالب طرح لاتیس ۸×۸ با سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت و با توجه به آنها ضرایب همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی محاسبه گردید. صفات تعداد غلاف در بوته و میانگین تعداد دانه در غلاف دارای همبستگی مثبت و معنی‌دار با عملکرد بودند که از میان این دو، تعداد غلاف در بوته بیشترین همبستگی مثبت با عملکرد را نشان داد. نتایج حاصل از تجزیه علیت نشان داد که صفات تعداد غلاف در بوته، وزن صددانه و میانگین تعداد دانه در غلاف دارای بیشترین اثر مستقیم مثبت بر روی عملکرد بودند که از میان آنها تعداد غلاف در بوته بعنوان مهمترین صفت مؤثر بر عملکرد شناسایی شد لذا می‌توان نتیجه گرفت که صفت مذکور برای انتخاب ژنوتیپ‌های پرمحصول به عنوان یک شاخص مهم عمل می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.