مقاله بررسی تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات هندسی و ثقلی پنبه دانه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات هندسی و ثقلی پنبه دانه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات هندسی و ثقلی پنبه دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات هندسی و ثقلی پنبه دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات هندسی و ثقلی پنبه دانه :

تعداد صفحات :۲۱

طراحی تجهیزات مورد نیاز برای فرآیند، سورتینگ، درجه‌بندی و سایر عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی نیازمند اطلاعاتی در خصوص خصوصیات فیزیکی آنها است. در این تحقیق تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات هندسی (طول، عرض، ضخامت، میانگین هندسی و حسابی قطر، سطح جانبی، مساحت تصویر و ضریب کرویت) و خصوصیات ثقلی (وزن هزار دانه، حجم، دانسیته‌ی واقعی، دانسیته‌ی توده و تخلخل) دانه‌ دو واریته‌ی پنبه (سای‌اکرا و ساحل) با استفاده از طرح کاملاً تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل ۵×2 (دو سطح رقم و پنج سطح میزان رطوبت) در آزمایشگاه فنی- مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی گرگان مورد بررسی قرار گرفت. با افزایش میزان رطوبت میزان طول دانه‌ی پنبه‌ ارقام سای‌اکرا و ساحل به‌ترتیب در دامنه‌ ۱۵/۹-۸۲/۸ و ۹۱/۸-۷۷/۸ میلی‌متر، ضخامت دانه به‌ترتیب در دامنه‌ ۱۶/۴-۹۶/۳ و ۳۷/۴-۲۴/۴ میلی‌متر، قطر میانگین هندسی به‌ترتیب در دامنه‌ ۷۳/۵-۵۲/۵ و ۷۶/۵-۴۸/۵ میلی‌متر و ضریب کرویت به‌ترتیب ۷/۶۲ و ۷/۶۴-۴/۶۵ درصد قرار داشتند. نتایج نشان‌دهنده‌ وجود روابط خطی مثبت بین میزان رطوبت و طول، عرض، ضخامت و میانگین هندسی قطر بود. با افزایش میزان رطوبت، حجم دانه به ترتیب در دامنه‌ی ۲۲/۱-۰۰/۱ و ۱۴/۱-۸۶/۰ سانتی‌متر مکعب، دانسیته‌ توده به‌ترتیب در دامنه‌ی ۵۱۴-۵۷۶ و ۵۵۵-۵۸۸ کیلوگرم بر متر مکعب و تخلخل به‌ترتیب در دامنه‌ی ۶/۶۲-۵/۳۸ و ۹/۵۱-۹/۴۲ درصد قرار داشتند. برای نشان دادن تغییرات خصوصیات ثقلی دانه دو واریته پنبه مورد مطالعه با افزایش میزان رطوبت، معادلات رگرسیونی از نوع درجه اول و با ضریب تعیین بالا (۲R) برازش گردید. میزان دانسیته‌ی توده با افزایش میزان رطوبت، کاهش خطی و با ضریب تعیین (۲R) بالا را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.