مقاله بررسی تاثیر روش‌های استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگی‌های کیفی روغن و پروتئین کلزا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر روش‌های استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگی‌های کیفی روغن و پروتئین کلزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روش‌های استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگی‌های کیفی روغن و پروتئین کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روش‌های استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگی‌های کیفی روغن و پروتئین کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روش‌های استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگی‌های کیفی روغن و پروتئین کلزا :

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق به ارزیابی تاثیر استخراج آنزیمی بر پایداری و ویژگی­های کیفی روغن و پروتئین کلزا (رقم ‌هایولا ۴۰۱ در منطقه گلستان) در مقایسه با روش معمول استخراج با حلال پرداخته شد. نتایج نشان داد در هر دو روش استخراج، بین شاخص­های ضریب شکست، دانسیته، عدد یدی و مواد غیر قابل صابونی اختلاف معنی‌داری (۰۵/0P>) وجود نداشت. در حالی­که رنگ روغن، غلظت فسفر، میزان اسیدیته، پراکسید و ضریب ویژه خاموشی (جذب ۲۳۲ و ۲۷۲ نانومتر) به­طور معنی­داری (۰۵/0P<) در روغن آنزیمی به‌ترتیب با مقادیر پایین تر از روغن حاصل از روش حلال بود. میزان فیتات­ و گلوکوزینولات پروتئین کنجاله در استخراج آنزیمی (با مقادیر ۲۴/۲ درصد و ۶ میکرومول بر گرم) نسبت به روش حلال به­طور معنی­داری نیز کاهش یافت. بنابراین، روغن استخراج آنزیمی کلزا از کیفیت و پایداری اکسایشی بالاتر و پروتئین آن نیز به لحاظ کاهش ترکیبات نامطلوب از ارزش تغذیه‌ای بالاتری برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.