مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگیهای کیفی روغن و پروتئین کلزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگیهای کیفی روغن و پروتئین کلزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگیهای کیفی روغن و پروتئین کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگیهای کیفی روغن و پروتئین کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روشهای استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگیهای کیفی روغن و پروتئین کلزا :
تعداد صفحات :۱۷
در این تحقیق به ارزیابی تاثیر استخراج آنزیمی بر پایداری و ویژگیهای کیفی روغن و پروتئین کلزا (رقم هایولا ۴۰۱ در منطقه گلستان) در مقایسه با روش معمول استخراج با حلال پرداخته شد. نتایج نشان داد در هر دو روش استخراج، بین شاخصهای ضریب شکست، دانسیته، عدد یدی و مواد غیر قابل صابونی اختلاف معنیداری (۰۵/0P>) وجود نداشت. در حالیکه رنگ روغن، غلظت فسفر، میزان اسیدیته، پراکسید و ضریب ویژه خاموشی (جذب ۲۳۲ و ۲۷۲ نانومتر) بهطور معنیداری (۰۵/0P<) در روغن آنزیمی بهترتیب با مقادیر پایین تر از روغن حاصل از روش حلال بود. میزان فیتات و گلوکوزینولات پروتئین کنجاله در استخراج آنزیمی (با مقادیر ۲۴/۲ درصد و ۶ میکرومول بر گرم) نسبت به روش حلال بهطور معنیداری نیز کاهش یافت. بنابراین، روغن استخراج آنزیمی کلزا از کیفیت و پایداری اکسایشی بالاتر و پروتئین آن نیز به لحاظ کاهش ترکیبات نامطلوب از ارزش تغذیهای بالاتری برخوردار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.