مقاله تأثیر بور و اسید جیبرلیک بر روی افزایش درصد خندانی دو رقم پسته در قزوین


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر بور و اسید جیبرلیک بر روی افزایش درصد خندانی دو رقم پسته در قزوین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر بور و اسید جیبرلیک بر روی افزایش درصد خندانی دو رقم پسته در قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر بور و اسید جیبرلیک بر روی افزایش درصد خندانی دو رقم پسته در قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر بور و اسید جیبرلیک بر روی افزایش درصد خندانی دو رقم پسته در قزوین :

تعداد صفحات :۱۰

استان قزوین یکی از مناطق مهم کشت پسته در ایران می‌باشد. از مشکلات باغات پسته در قزوین عملکرد پایین، درصد پایین تشکیل میوه و درصد خندانی می‌باشد. بور و اسید جیبرلیک از عوامل موثر در تشکیل و حجم میوه و نیز افزایش درصد خندانی پسته می‌باشند. بنابراین، پروژه حاضر به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه عامل ۱- محلول­پاشی بور در سطوح (۰، ۳ و ۵ در هزار) ۲- محلول­پاشی اسید جیبرلیک در سطوح (۰، ۲۵۰۰ و ۵۰۰۰ میلی گرم در لیتر) و۳- رقم در دو سطح (فندقی و کله بزی) با ۱۸ تیمار در سه تکرار، در یکی از باغات پسته بوئین‌زهرا از سال ۸۷ تا ۸۹ به مدت سه سال به مرحله اجرا در آمد. نتایج نشان داد که بیشترین درصد خندانی مربوط به تیمار اثر متقابل بور (محلول­پاشی ۵ در هزار) و اسید جیبرلیک (محلول­پاشی ۲۵۰۰ پی پی ام) به میزان ۰۴/۸۸ درصد در هر دو رقم در سطح ۵ درصد معنی­دار می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.