مقاله تأثیر روش های مختلف کوددهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور در قزوین


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر روش های مختلف کوددهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور در قزوین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر روش های مختلف کوددهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور در قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روش های مختلف کوددهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور در قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر روش های مختلف کوددهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور در قزوین :

تعداد صفحات :۸

یکی از مهمترین نهاده­های کشاورزی برای افزایش تولید محصول در واحد سطح مصرف صحیح کودهای شیمیایی و آلی است که استفاده از آنها برای افزایش عملکرد محصولات کشاورزی نه تنها در کشورهای پیشرفته بلکه در کشورهای جهان سوم نیز موفقیت آمیز بوده است. به منظور تأثیر روش­های کوددهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور آزمایشی در ایستگاه تحقیقاتی اسماعیل آباد قزوین به اجرا درآمد. تیمارها شامل: ۱- شاهد (شرایط باغدار) ۲۴۰ گرم اوره + ۲۴۰ گرم سوپر فسفات تریپل برای هر تاک ۲- Fruit set + تیمار شاهد (۲۰گرم اوره+ ۲۰ گرم اسید بوریک + ۲۰ گرم سولفات روی با غلظت ۵ در هزار در ۴۰۰۰سی­سی آب) ۳- محلول­پاشی کامل (۲۰۰ گرم اوره+ ۱۰۰ گرم سوپر فسفات + ۲۰۰ گرم سولفات پتاسیم + ۵۰ گرم سولفات منیزیم + ۳۰ گرم سولفات منگنز + ۱۰ گرم سولفات مس+ ۲۰ گرم اسید بوریک + ۲۰گرم سکوسترین آهن) برای هر تاک با غلظت ۵ در هزار ۴- مصرف خاکی تیمار سوم به صورت چالکود به همراه ۵ کیلوگرم کود حیوانی پوسیده برای هر تاک ۵ – تیمار سوم + تیمار چهارم (محلول­پاشی + چالکود کود کامل) می باشد. فاکتورهای عملکرد، وزن خوشه و بازارپسندی اندازه­گیری شد. نتایج نشان داد که مصرف کود در افزایش کمیت و کیفیت انگور قابل توجه می­باشد، عملکرد انگور در هکتار در روش محلول­پاشی نسبت به شاهد ۹۵ درصد افزایش یافته است ولی اختلاف آن با تیمار چالکود که ۲۴۶ درصد بیشتر از شاهد بوده است کاملاً آشکارا می­باشد و به خوبی برتری روش چالکود و تلفیق چالکود و محلولپاشی کود کامل را بر روش محلول­پاشی در عملکرد انگور را نشان می­دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.