مقاله مقایسه بارگاههای رایج جهت تهیه کشمش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه بارگاههای رایج جهت تهیه کشمش دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه بارگاههای رایج جهت تهیه کشمش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه بارگاههای رایج جهت تهیه کشمش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه بارگاههای رایج جهت تهیه کشمش :
تعداد صفحات :۲۲
به منظور تولید کشمش بهداشتی، دو رقم انگور (بیدانه سفید و عسگری) در داخل ۸ نوع بارگاه کشمش (یونانی، آذربایجان، نورین، فلاح، کالیفرنی، خانه باغ، بتنی و کاهگلی) در ایستگاه تحقیقات انگور تاکستان تحت مطالعه قرار گرفتند. این طرح در قالب آزمایش فاکتوریل با پایه بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در دو سال به اجرا درآمد. نتایج نشان داد که بارگاههای بهداشتی به خوبی قادر به تولید کشمش بهداشتی و بازارپسند با حفظ صفات کیفی کشمش میباشند. بهترین نوع بارگاه از نظر کیفیت کشمش تولیدی به ترتیب عبارتند از بارگاههای خانه باغ، کالیفرنی، نورین، یونانی، فلاح، بتنی، آذربایجان و کاهگلی اما در ارزیابیهای اقتصادی (نسبت منافع به هزینهها) مقرون به صرفهترین نوع بارگاه از نظر B / C عبارتند از: بارگاههای آذربایجان (۳۴/۷)، بتنی (۱/۷)، کالیفرنیا (۰۳/۷)، یونانی (۵۲/۴)، نورین (۰۷۴/۴)، فلاح (۳۸/۴)،خانه باغ (۶۹۹/۲) و کاهگلی (۲/۱).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.