مقاله بررسی تأثیر پتاسیم و روی بر برخی واکنشهای گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر پتاسیم و روی بر برخی واکنشهای گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر پتاسیم و روی بر برخی واکنشهای گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر پتاسیم و روی بر برخی واکنشهای گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر پتاسیم و روی بر برخی واکنشهای گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۴
شوری از مهمترین تنشهای غیر زنده و محدودکننده تولید محصولات کشاورزی به شمار میرود. به منظور بررسی اثرات تغذیهای عناصر غذایی پتاسیم و روی در کاهش اثرات سوء تنش شوری بر برخی پاسخهای گندم، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر مبنای طرح پایه کاملاً تصادفی در دو خاک شور و غیر شور با سه تکرار انجام شد تیمارهای مورد بررسی شامل سه سطح روی (صفر، ۵ و ۱۰ میلی گرم در کیلوگرم روی خالص از منبع سولفات روی) و سه سطح پتاسیم (صفر، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلیگرم در کیلوگرم K2O از منبع سولفات پتاسیم) بود. نتایج آزمایش نشان داد تنش شوری، هر یک از صفات وزن خشک برگ، اندام هوایی و ریشه را به ترتیب به میزان ۱/۱۴، ۱۸ و ۹/۲۰ درصد کاهش داد. کاربرد ۱۰ میلیگرم در کیلوگرم روی در شرایط شور وزن خشک اندام هوایی را نسبت به تیمار شاهد ۷۰ درصد افزایش داد. با افزایش شوری، جذب پتاسیم کاهش یافت (۱۹.۷%) و تیمار ۴۰۰ میلیگرم پتاسیم و ۱۰ میلیگرم روی سبب بهبود رشد به میزان ۳۶.۷ درصد گردید. همچنین شوری نسبت K+/Na+ را کاهش داد. در مجموع، مدیریت عناصر غذایی به ویژه پتاسیم و روی میتواند به عنوان یکی از روشهای کاهش اثر تنش شوری در نظر گرفته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.