مقاله تأثیر نگرش دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی از رشته تحصیلی بر رضایت آموزشی با واسط هگری انگیزه تحصیلی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر نگرش دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی از رشته تحصیلی بر رضایت آموزشی با واسط هگری انگیزه تحصیلی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نگرش دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی از رشته تحصیلی بر رضایت آموزشی با واسط هگری انگیزه تحصیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نگرش دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی از رشته تحصیلی بر رضایت آموزشی با واسط هگری انگیزه تحصیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نگرش دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی از رشته تحصیلی بر رضایت آموزشی با واسط هگری انگیزه تحصیلی :

تعداد صفحات :۲۵

ارزیابی مطلوب دانشجویان کشاورزی از رشته تحصیلی خود می تواند موجب بالا رفتن میزان انگیزه تحصیلی شود که این مسأله به نوبه خودمنجر به رضایت تحصیلی بیشتر آنان می‏شود. لذا، هدف تحقیق بررسی تأثیر ارزیابی از رشته تحصیلی بر رضایت‏ تحصیلی و نقش میانجی انگیزش تحصیلی در میان دانشجویان کشاورزی بود. جامعه آماری شامل همه‏ی دانشجویان کارشناسی کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی در سال تحصیلی ۹۵-۹۴، تبود (۷۴۰N=). در این پژوهش علّی-ارتباطی حجم نمونه با کمک فرمول کوکران ۲۷۵ نفر به‏دست آمد (۲۷۵n=) و پاسخ گویان از طریق نمونه‏گیری طبقه‏ای تصادفی انتخاب شدند. ابزار تحقیق، پرسشنامه‏ای در سه بخش رضایت تحصیلی، ارزیابی از رشته تحصیلی به همراه بخش مقیاس استاندارد انگیزش تحصیلی والراند (۱۹۹۲) بود. روایی محتوایی پرسشنامه با نظرسنجی کارشناسان و چندتن از اعضای هیأت علمی مورد تأیید قـرار گرفت. روایی تشخیصی (AVE) و پایایـی ترکیبـی (CR) ابـزار تحقیـق نیز با بـرآورد مدل انـدازه گیری و پس از اعمـال نظرهای فنی لازم تأمین شـد. داده‏هـای گـردآوری‏شـده بـا اسـتفاده SPSSWin20 و LISREL پـردازش و از مدل‏سـازی معادله‏های سـاختاری بـرای تحلیـل آن‏هـا استفاده شـد. یافته‏ها نشان دادند که بین میزان پیشرفت تحصیلی با میزان رضایت تحصیلی، انگیزش تحصیلی و ارزیابی از رشته، همبستگی مثبت و معنی‌داری وجود داشت. بنابر نتایج مدل معادله‏های ساختاری، سهم تأثیرگذاری ارزیابی رشته تحصیلی بر میزان رضایت تحصیلی دانشجویان از رشته به‏طور مستقیم ۶۴ درصد و با کمک متغیر میانجی انگیزش تحصیلی، ۲۵ درصد تأیید شد. از میان شاخص‏های ارزیابی از رشته و شاخص‏های سنجش رضایت از رشته تحصیلی، به ترتیب شاخص میزان اهمیت قایل شدن به رشته در جامعه (ضریب تبیین ۳۰۴۱/۰) و تمایل به شاغل شدن (به عنوان شغلی اصلی) در رشته تحصیلی خود (ضریب تبیین ۲۶۰۱/۰)، سهم بیشتری را در مدل تحقیق به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.