مقاله تاثیر شوری آب آبیاری بر رشد رویشی و غلظت عناصر غذایی در نهالهای سه گونه کُنار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر شوری آب آبیاری بر رشد رویشی و غلظت عناصر غذایی در نهالهای سه گونه کُنار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شوری آب آبیاری بر رشد رویشی و غلظت عناصر غذایی در نهالهای سه گونه کُنار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری آب آبیاری بر رشد رویشی و غلظت عناصر غذایی در نهالهای سه گونه کُنار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شوری آب آبیاری بر رشد رویشی و غلظت عناصر غذایی در نهالهای سه گونه کُنار :
تعداد صفحات :۲۱
کشت گیاهان متحمل به شوری میتواند راهحل مناسبی برای استفاده از منابع آب شور باشد. به منظور شناسایی پایههای متحمل به شوری در درخت کُنار، این تحقیق به روش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو عامل شوری آب آبیاری و گونه درخت کُنار در سه تکرار اجرا گردید. شوری آب آبیاری در چهار سطح ۳/۰، ۳، ۶ و ۹ دسی زیمنس بر متر و گونه درخت کنار در سه سطح شامل موریتانی، رملیک و کُنار بومی در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد که تیمارهای شوری آب آبیاری اثر معنیداری در سطح احتمال پنج درصد بر ارتفاع نهال، تعداد برگ، کلروفیل برگ، قطر ساقه و غلظت نیتروژن، سدیم و کلسیم برگ داشتند. بین گونههای مختلف کُنار از نظر صفات رویشی و غلظت نیتروژن و سدیم برگ اختلاف معنیداری در سطح احتمال پنج درصد وجود داشت. اثرات متقابل تیمارهای شوری آب آبیاری و گونه کُنار نیز بر صفات رویشی و غلظت نیتروژن، سدیم و کلسیم برگ در سطح احتمال پنج درصد معنیدار گردید. با رسیدن شوری آب آبیاری به نه دسی زیمنس بر متر، تعداد برگ و قطر ساقه کاهش معنیدار و غلظت سدیم برگ افزایش معنیدار یافت. تعداد برگ در گونههای مختلف با افزایش شوری آب آبیاری از سه دسی زیمنس بر متر به شش و نه دسی زیمنس بر متر، به ترتیب ۸/۳ تا ۴/۸ درصد و ۱/۲۵ تا ۳/۴۱ درصد کمتر شد. قطر ساقه نیز در گونههای مختلف با افزایش شوری آب آبیاری از سه دسی زیمنس بر متر به شش و نه دسی زیمنس بر متر، به ترتیب ۷/۱ تا ۱/۲۸ درصد و ۳۰ تا ۹/۷۷ درصد کمتر شد. در حالی که غلظت سدیم برگ در گونههای مختلف با افزایش شوری آب آبیاری از سه دسی زیمنس بر متر به شش و نه دسی زیمنس بر متر، به ترتیب ۶۷/۱ تا ۷۳/۲ برابر و ۶۴/۱ تا ۳۶/۳ برابر شد. یافتههای این پژوهش نشان داد که منابع آب شور میتوانند در آبیاری نهالهای کُنار مورد استفاده قرار گیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.