بررسی اثر تیمار دمایی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج ارقام طارم محلی و فجر (.Oryza sativa L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تیمار دمایی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج ارقام طارم محلی و فجر (.Oryza sativa L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تیمار دمایی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج ارقام طارم محلی و فجر (.Oryza sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تیمار دمایی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج ارقام طارم محلی و فجر (.Oryza sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تیمار دمایی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج ارقام طارم محلی و فجر (.Oryza sativa L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته های نوین کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثرات تیمار دمایی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج بر ارقام طارم محلی و فجر، آزمایشی در گلخانه معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور (آمل) در سال زراعی ۱۳۸۸ اجرا گردید. آزمایش به صورت اسپیلت پلات فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد، به طوری سطوح ارقام (طارم محلی و فجر) به عنوان فاکتور اصلی و سطوح دما (۱۶ و ۳۲ درجه سانتی گراد) و ۴ مرحله رشدی (پنجه زنی، ساقه دهی، خوشه دهی و پرشدن دانه به عنوان فاکتور فرعی مورد آزمون بودند. نتایج نشان داد رقم فجر به دلیل بالاتر بودن تعداد پنجه، تعداد خوشه در کپه، طول خوشه، تعداد خوشه چه کل در خوشه و تعداد خوشه چه پر در خوشه بیشترین عملکرد دانه (۲۳.۳۷ گرم در کپه) نسبت به رقم طارم محلی (۱۹.۷۲ گرم در کپه) داشت. عملکرد دانه در دمای ۳۲ سانتی گراد به علت بالاتر بودن کلیه صفات مورد آزمون از عملکرد بالاتری (۲۳.۶ گرم در کپه) نسبت به دمای ۱۶ سانتی گراد (۱۹.۵ گرم در کپه) به دست آمد و با کاهش دما از ۳۲ درجه به ۱۶ درجه سانتی گراد باعث کاهش ۲۱ درصدی عملکرد دانه گردید. مرحله پر شدن دانه به دلیل بالاتر بودن تعداد خوشه در کپه، طول خوشه، تعداد خوشه چه کل در خوشه و تعداد خوشه چه پر در خوشه بیشترین عملکرد دانه (۲۴.۲۸ گرم در کپه) و مرحله رشدی پنجه زنی به علت کمتر بودن در تعداد خوشه در کپه و وزن هزار دانه، کمترین میزان عملکرد (۱۹.۰۱ گرم در کپه) داشت.

کلید واژه: برنج، مراحل رشدی، عملکرد و اجزای عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.