مقاله ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی و گروهبندی برخی ارقام زیتون در استان زنجان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی و گروهبندی برخی ارقام زیتون در استان زنجان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی و گروهبندی برخی ارقام زیتون در استان زنجان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی و گروهبندی برخی ارقام زیتون در استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی و گروهبندی برخی ارقام زیتون در استان زنجان :
تعداد صفحات :۲۴
برای بررسی خصوصیات میوه و گروهبندی ارقام زیتون، آزمایشی روی بیست رقم زیتون طی دو سال (۱۳۹۰-۱۳۸۹) در ایستگاه تحقیقات زیتون گیلوان (زنجان) انجام شد. آزمایش در قالب طرح اسپلیتپلات در زمان با طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار اجرا شد. گروهبندی ارقام بر اساس صفات وزن تر و خشک میوه، نسبت گوشت به هسته و درصد روغن با استفاده از تجزیه خوشهای و تجزیه به مؤلفههای اصلی انجام شد. نتایج تجزیه واریانس تفاوت معنیداری میان رقم، سال و اثر متقابل برای اکثر صفات نشان داد. بر اساس نتایج تجزیه خوشهای و تجزیه به مؤلفههای اصلی، ارقام از نظر صفات ارزیابی شده به خوبی از یک دیگر تفکیک شدند. بر این اساس، ارقام کاریدولیا، پیکوآل، ولیوتیکی و کایسی بیشترین وزن میوه و نسبت گوشت به هسته را داشتند و به عنوان ارقام مناسب کنسروی و ارقام کایلته، کرونائیکی، آربکین، لچینو، بلیدی و نبالی با درصد بالای روغن به عنوان ارقام روغنی شناسائی شدند. تنوع ژنتیکی موجود از نظر صفات مورد مطالعه امکان گزینش والدین برای پیشبرد برنامههای بهنژادی را از طریق دورگگیری فراهم میکند، هر چند تعیین میزان وراثتپذیری این صفات برای انجام این کار ضروری به نظر میرسد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.