مقاله بررسی عملکرد دانه و برخی از خصوصیات زراعی در کشت خالص و مخلوط ارقام سویا در شرایط خوی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی عملکرد دانه و برخی از خصوصیات زراعی در کشت خالص و مخلوط ارقام سویا در شرایط خوی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد دانه و برخی از خصوصیات زراعی در کشت خالص و مخلوط ارقام سویا در شرایط خوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد دانه و برخی از خصوصیات زراعی در کشت خالص و مخلوط ارقام سویا در شرایط خوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد دانه و برخی از خصوصیات زراعی در کشت خالص و مخلوط ارقام سویا در شرایط خوی :

تعداد صفحات :۱۷

به منظور مطالعه رقابت بین دو رقم سویا(ویلیامز و کلارک) و بررسی اثر آن بر عملکرد دانه و برخی از خصوصیات زراعی در تراکم ها و نسبت های مختلف کاشت، در سال ۷۸-۱۳۷۷ آزمایشی در قالب طرح کرت های خردشده با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی خوی به اجرا گذاشته شد. کرت های اصلی شامل ۳ سطح تراکم(۲۰،۳۳ و ۵۰بوته در متر مربع) و کرت های فرعی، نسبت های مختلف کاشت از دو رقم) نسبت های ۰:۱، ۳:۱، ۱:۱، ۱:۳ و ۱:۰) بود. نتایج بدست آمده مؤید آن بود که ارتفاع گیاه، تعداد شاخه فرعی در هر بوته، فاصله اولین غلاف از سطح زمین، تعداد غلاف در هر بوته و وزن هزاردانه تحت تأثیر تراکم و نسبت های کاشت قرار گرفتند. ولی تعداد دانه در هر غلاف در هر دو رقم مورد مطالعه از ثبات بیشتری برخوردار بود و تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفت. کشت مخلوط دو رقم به نسبت ۱:۱ درتراکم زیاد با ۴۶۱۵ کیلوگرم در هکتار، بالاترین عملکرد دانه رادر واحد سطح تولید نمود که با محاسبه نسبت برابری زمین (LER) افزایش محصولی به میزان ۱۰% رانسبت به تک کاشتی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.