مقاله نقش لاکتیسین۳۱۴۷ بعنوان یک بازدارنده میکروبی طبیعی در ارتقاء سطح کیفی، ایمنی و تکنولوژیکی پنیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نقش لاکتیسین۳۱۴۷ بعنوان یک بازدارنده میکروبی طبیعی در ارتقاء سطح کیفی، ایمنی و تکنولوژیکی پنیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش لاکتیسین۳۱۴۷ بعنوان یک بازدارنده میکروبی طبیعی در ارتقاء سطح کیفی، ایمنی و تکنولوژیکی پنیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش لاکتیسین۳۱۴۷ بعنوان یک بازدارنده میکروبی طبیعی در ارتقاء سطح کیفی، ایمنی و تکنولوژیکی پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش لاکتیسین۳۱۴۷ بعنوان یک بازدارنده میکروبی طبیعی در ارتقاء سطح کیفی، ایمنی و تکنولوژیکی پنیر :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
باکتریوسینها پپتیدهای ضدمیکروبی تولید شده توسط باکتریهای خانواده لاکتیک هستند . لاکتیسین ۳۱۴۷ باکتریوسین تولید شده از لاکتوکوک زیر گونه لاکتیس می باشد که دامنه فعالیتش علیه میکروارگانیسم های گرم مثبت بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی تعریف شده است. در واقع خاصیت ضد میکروبی این عامل ضدمیکروب طبیعی به دو جزء پیتیدی آن مرتبط است که در کنار یکدیگر فعالیتشان تشدید می گردد. امروزه اظلاعات ژنتیکی مربوط به تولید و ایمنی آن با شناخت توالی و ژنوم پلاسمید کدگذاری کننده آن مشخص شده است. به طوری که می توان در راستای این امر و در جهت ارتقای کیفی و ایمنی فرآورده هایی همچون پنیر، این ژنوم خاص را با تکنیک کونژوگاسیون در سیستم اطلاعات ژنتیکی باکتریهای آغازگر مورد استفاده در صنعت پنیرسازی گنجتند. آزمایشات و بررسی های صورت گرفته بر روی استفاده از چنین کشت های آغازگر در تولید پنیرهای چدار، کاتیج و رسیده کپکی نشان داد که تولید لاکتیسین ۳۱۴۷ توسط باکتری های آغازگر و متعاقباً حضور این ضد میکروب ضد طبیعی در حین تولید و رسیدن پنیر یا از بین بردن باکتری های غیر آغازگر (غیر لاکتیکی) مؤثر در ایجاد عطر و طعم نامطلوب و نیز کشتن باکتری های بیماری زایی مثل لیستریا منوسیتوجنز به ترتیب باعث افزایش درجه کیفی و ایمنی و بهداشت فراورده می گردد . در همین راستا حتی میتوان از سیستم کشتهای آغازگر جدید استفاده نمود که در آنها باکتری های اصلی استارتر را با باکتری هایی از دسته لاکتوکوکسی های تولید کننده لاکتیسین ۳۱۴۷ همراه نمود در این حالت با افزایش کتلاشی شدن سلول های آغازگر و نتیجتاً آنزیم های پروتئولتیک داخل سلولی در محیط فرایند رسیدن پنیر تسریع خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.