مقاله بررسی تأثیر دما و تراکم میزبان بر میزان تغذیه و زادآوری سن شکارگر Hem.: Anthocoridae)) Anthocoris minki pistaciae


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر دما و تراکم میزبان بر میزان تغذیه و زادآوری سن شکارگر Hem.: Anthocoridae)) Anthocoris minki pistaciae دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر دما و تراکم میزبان بر میزان تغذیه و زادآوری سن شکارگر Hem.: Anthocoridae)) Anthocoris minki pistaciae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر دما و تراکم میزبان بر میزان تغذیه و زادآوری سن شکارگر Hem.: Anthocoridae)) Anthocoris minki pistaciae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر دما و تراکم میزبان بر میزان تغذیه و زادآوری سن شکارگر Hem.: Anthocoridae)) Anthocoris minki pistaciae :

تعداد صفحات :۲۴

سن شکارگر Anthocoris minki pistaciae به عنوان دشمن طبیعی پسیل معمولی پسته، Agonoscena pistaciae در باغ‌‌های پسته استان کرمان حضور دارد. در این تحقیقمیزان تغذیه و زادآوری این سن شکارگر از پوره‌‌های پسیل پسته در دما‌های ثابت، رطوبت نسبی ۶۰-۵۰ درصد و طول دوره نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده با افزایش دما، میزان تغذیه سن شکارگر به طور معنی‌داری افزایش یافت. متوسط میزان تغذیه روزانه پوره‌‌های سن شکارگر از ۶/۱۳پوره سن ‌چهارم پسیل در دمای ۵/۱۷ درجه سلسیوس به ۳/۲۱ عدد پوره پسیل در دمای ۳۰ درجه سلسیوس رسید. متوسط تغذیه روزانه حشرات کامل سن شکارگر در دو دمای ۵/۲۷ و۳۰درجه سلسیوس به ترتیب ۷۶/۴۱ و ۸۷/۵۰ عدد پوره سن ‌چهارم پسیل بدست آمد که دارای اختلاف معنی‌داری بودند. تأثیر تراکم‌‌های ۱۰، ۱۵، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ عدد پوره سن ‌چهارم پسیل پسته روی زادآوی این شکارگر در ۷ روز متوالی انجام گرفت. نتایج نشان داد که این شکارگر در هر یک از تراکم‌‌های فوق به ترتیب، بطور روزانه ۵/۴، ۷/۶، ۹/۹، ۶/۱۰ و ۱/۱۱ عدد تخم تولید می‌کند. توانایی زادآوری در تراکم‌‌های پایین شکار یک صفت مطلوب برای این حشره شکارگر محسوب می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.