مقاله دو‏رگ‏‌گیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به ‏دست ‏آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله دو‏رگ‏‌گیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به ‏دست ‏آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دو‏رگ‏‌گیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به ‏دست ‏آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دو‏رگ‏‌گیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به ‏دست ‏آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دو‏رگ‏‌گیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به ‏دست ‏آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha) :

تعداد صفحات :۱۷

دورگ‌گیری سه رقم بومی گلاب (‏اصفهان، ‏سلطانی و ‏کهنز) با سه رقم تجاری (مک‏اینتاش، گالا و رداسپور) انجام و حساسیت ژنوتیپ‏های حاصل نسبت به بیماری سفیدک پودری ارزیابی گردید. در زمان تورم جوانه‏ها، درختان مادری توسط پارچه‏های توری جدا‏ گردیدند. در زمان شکوفا شدن گل‏ها و طی چند مرحله متوالی گرده ‏افشانی دستی با گرده والد‏های پدری صورت‏‏گرفت. در زمان رسیدگی، بذرها از میوه‏ها خارج و در گلخانه کاشته شدند. در مرحله دو تا چهار برگی، سوسپانسیون اسپور تهیه و تا سه نوبت به فاصله دو روز روی کلیه نتاج‏ها محلول‏پاشی گردیدند. دو هفته بعد از آخرین محلول‏پاشی، ارزیابی براساس میزان مساحت آلودگی سطح برگ با استفاده از شاخص‏های ۷-۰ انجام ‏‏شد. در طی سال‏های ۹۰-۱۳۸۷ از ۱۹۱، ۲۲۸۱، ۹۱۷۸ و ۱۰۹۴۹ بذر سبز‏شده، به‏ترتیب ۶۹، ۲۶۵، ۴۳۸ و ۱۸۰ نتاج مقاوم به‏‏دست آمد. در بین نتاج مقاوم ترکیب ‏تلاقی‏های رداسپور × گلاب ‏کهنز، رداسپور × گلاب ‏سلطانی، گالا × گلاب ‏اصفهان و گالا × گلاب ‏سلطانی طی ۴ سال اجرای پروژه به‏ترتیب با ۱۷۷، ۱۷۲، ۱۶۴ و ۱۵۷ نتاج بیش‏ترین تعداد را در طبقه مقاوم‏ها داشتند. با توجه به برخی صفات باغبانی ۵۶ ژنوتیپ در ارزیابی اولیه در طبقه مقاوم‏ها انتخاب شدند و مقاومت آن‏ها به بیماری سفیدک پودری طی سه سال در شرایط طبیعی ارزیابی گردید و گروه‏بندی آن‏ها براساس نمودار درختی پس از تجزیه‏کلاستر با استفاده از نرم‏افزار آماری SPSS انجام‏شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.