مقاله دورگگیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به دست آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله دورگگیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به دست آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دورگگیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به دست آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دورگگیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به دست آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دورگگیری برخی ارقام بومی با ارقام تجاری سیب و ارزیابی مقاومت هیبریدهای به دست آمده نسبت به بیماری سفیدک پودری (Podosphaera leucotricha) :
تعداد صفحات :۱۷
دورگگیری سه رقم بومی گلاب (اصفهان، سلطانی و کهنز) با سه رقم تجاری (مکاینتاش، گالا و رداسپور) انجام و حساسیت ژنوتیپهای حاصل نسبت به بیماری سفیدک پودری ارزیابی گردید. در زمان تورم جوانهها، درختان مادری توسط پارچههای توری جدا گردیدند. در زمان شکوفا شدن گلها و طی چند مرحله متوالی گرده افشانی دستی با گرده والدهای پدری صورتگرفت. در زمان رسیدگی، بذرها از میوهها خارج و در گلخانه کاشته شدند. در مرحله دو تا چهار برگی، سوسپانسیون اسپور تهیه و تا سه نوبت به فاصله دو روز روی کلیه نتاجها محلولپاشی گردیدند. دو هفته بعد از آخرین محلولپاشی، ارزیابی براساس میزان مساحت آلودگی سطح برگ با استفاده از شاخصهای ۷-۰ انجام شد. در طی سالهای ۹۰-۱۳۸۷ از ۱۹۱، ۲۲۸۱، ۹۱۷۸ و ۱۰۹۴۹ بذر سبزشده، بهترتیب ۶۹، ۲۶۵، ۴۳۸ و ۱۸۰ نتاج مقاوم بهدست آمد. در بین نتاج مقاوم ترکیب تلاقیهای رداسپور × گلاب کهنز، رداسپور × گلاب سلطانی، گالا × گلاب اصفهان و گالا × گلاب سلطانی طی ۴ سال اجرای پروژه بهترتیب با ۱۷۷، ۱۷۲، ۱۶۴ و ۱۵۷ نتاج بیشترین تعداد را در طبقه مقاومها داشتند. با توجه به برخی صفات باغبانی ۵۶ ژنوتیپ در ارزیابی اولیه در طبقه مقاومها انتخاب شدند و مقاومت آنها به بیماری سفیدک پودری طی سه سال در شرایط طبیعی ارزیابی گردید و گروهبندی آنها براساس نمودار درختی پس از تجزیهکلاستر با استفاده از نرمافزار آماری SPSS انجامشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.