مقاله تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata :

تعداد صفحات :۱۷

سوسک برگخوار سیب‌زمینی، یکی از مهم‌ترین آفات سیب‌زمینی است. در این تحقیق، اثر غلظت‌های زیرکشنده آفت‌کش اسپیرودیکلوفن (۲۴۰ SC) به عنوان عامل مهارکننده بیوسنتز چربی‌ها، بر میزان ذخایر چربی، کربوهیدرات و پروتئین در شرایط مزرعه‌ای بررسی شد. آزمایشات به صورت آزمون فاکتوریل چهار متغیره شامل غلظت آفت‌کش (۰، ۲۰۰، ۳۰۰ و ۴۰۰ میکرو لیتر در لیتر)، جنسیت (نر و ماده)، زمان نمونه‌برداری (۳، ۶ و ۱۲ روز پس از سمپاشی) و تکرار سمپاشی (یک هفته پس از سمپاشی اول)، در چهار تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا گردید. میزان قند، گلیکوژن، چربی و پروتئین موجود بر حسب میلی‌گرم بر گرم وزن تر بدن حشره تعیین گردید. نتایج نشان داد که ترکیب اسپیرودیکلوفن تاثیر معنی‌داری بر میزان چربی، گلیکوژن، قند، پروتئین و محتوای انرژی (p<0.001) دارد و از بین غلظت‌های مذکور، غلظت μl/l 400 در ششمین روز بعد از دومین سمپاشی بیشترین تاثیر کاهشی را بر منابع انرژی داشته است، به طوری که در این غلظت میزان چربی ۵۷/۴۵، گلیکوژن ۷۶/۳۸، قند ۷۲/۲۱، پروتئین ۱۱/۲۹ و محتوای انرژی ۵۷/۸۶ درصد پس از کسر مقادیر متناظر در شاهد کاهش یافته است. کاهش بیش از نیمی از محتوای انرژی می‌تواند بیانگر تاثیرات مزمن آفت‌کش اسپیرودیکلوفن در کاهش میزان بقاء این آفت باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.