مقاله اثر کائولین فرآوری شده بر آفتاب سوختگی میوههای انار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کائولین فرآوری شده بر آفتاب سوختگی میوههای انار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کائولین فرآوری شده بر آفتاب سوختگی میوههای انار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کائولین فرآوری شده بر آفتاب سوختگی میوههای انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کائولین فرآوری شده بر آفتاب سوختگی میوههای انار :
تعداد صفحات :۲۱
عارضه آفتاب سوختگی و ترکیدگی میوه انار، یکی از عوامل مهم خسارتزای انار در ایران و سایر کشورهای تولید کننده آن است. این عارضه موجب کاهش کمی و کیفی انار میگردد. در سال ۱۳۸۹، تأثیر ماده طبیعی کائولین فرآوری شده (سپیدان® WP) به صورت محلول پاشی، در دو منطقه ساوه و گرمسار بر روی ارقام ملس و گلوباریک، در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی بررسی شد. این محلول چهار مرتبه به فواصل ۴ تا ۵ هفته، در دو غلظت ۳ و ۵ درصد، در فاصله زمانی خرداد تا شهریور ماه روی درختان پاشیده شد. در زمان برداشت میزان شاخص آفتاب سوختگی و ترکیدگی در میوهها بررسی گردید. میانگین شاخص آفتاب سوختگی میوههای انار در تیمارهای شاهد و محلول پاشی شده با کائولین پنج درصد، به ترتیب، ۱۵/۴ و ۷۷/۱ بدست آمد. در این به ترتیب، حدود ۷/۴۴ و ۲/۴ درصد میوهها دارای آفتاب سوختگی شدید شدند. نتایج بیانگر کاهش ترکیدگی میوه به میزان ۶۴ درصد و افزایش میانگین وزن میوهها به میزان ۹ درصد نسبت به شاهد بود. نتایج بررسی میزان کلروفیل برگ و فتوسنتز در درختان شاهد و محلول پاشی شده با کائولین فاقد اختلاف معنیدار بود که نشان دهنده عدم تأثیر سوء کائولین روی درختان انار میباشد. با توجه به نتایج بدست آمده، چهار بار محلول پاشی درختان انار با کائولین فرآوری شده با غلظت پنج درصد، به فواصل ۴ تا ۵ هفته، میتواند خسارت آفتاب سوختگی میوههای انار را کاهش دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.