مقاله تلفیق نماتدهای بیماری زای حشرات و حشره کش های شیمیایی در کنترل تریپس پیاز Thrips tabaci (Thysanoptera: Thripidae) در شرایط آزمایشگاه (مقاله‌ی انگلیسی)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تلفیق نماتدهای بیماری زای حشرات و حشره کش های شیمیایی در کنترل تریپس پیاز Thrips tabaci (Thysanoptera: Thripidae) در شرایط آزمایشگاه (مقاله‌ی انگلیسی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تلفیق نماتدهای بیماری زای حشرات و حشره کش های شیمیایی در کنترل تریپس پیاز Thrips tabaci (Thysanoptera: Thripidae) در شرایط آزمایشگاه (مقاله‌ی انگلیسی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تلفیق نماتدهای بیماری زای حشرات و حشره کش های شیمیایی در کنترل تریپس پیاز Thrips tabaci (Thysanoptera: Thripidae) در شرایط آزمایشگاه (مقاله‌ی انگلیسی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تلفیق نماتدهای بیماری زای حشرات و حشره کش های شیمیایی در کنترل تریپس پیاز Thrips tabaci (Thysanoptera: Thripidae) در شرایط آزمایشگاه (مقاله‌ی انگلیسی) :

تعداد صفحات :۱۷

تلفیق نماتدهای بیماری‌زای حشرات و دیگر عوامل کنترلی با ایجاد اثرات افزایشی یا سینرژیستی در مرگ و میر آفت، برای دستیابی به کنترل مطلوب‌تر یک آفت استفاده شده است. در این مطالعه پتانسیل نماتدهای بیماری‌زای حشرات (Steinernema carpocapsae و Heterorhabditis bacteriophora) به تنهایی، حشره‌کش‌های شیمیایی (ایمیداکلوپرید، دلتامترین و آبامکتین) به تنهایی و تلفیق نماتدهاو حشره‌کش‌ها روی تریپس پیاز Thrips tabaci (Thysanoptera: Thripidae) مورد ارزیابی قرار گرفته است. در آزمایش‌های اولیه، اثر غلظت‌های مختلف حشره‌کش‌ها و نماتدها روی لارو تریپس آزمایش و مقادیر LC10 و LC30 حشره‌کش‌ها اندازه‌گیری گردید. سپس با انجام آزمایش‌های پیش‌تیمار، لارو تریپس ابتدا در معرض LC30 آبامکتین (۱۶/۵ میلی‌گرم/لیتر)، LC10 ایمیداکلوپرید (۱۶/۵۰ میلی‌گرم/لیتر) یا LC10 دلتامترین (۲۸/۱۰ میلی‌گرم/لیتر) قرار گرفته و سپس با دو غلظت ۴۰۰ یا ۱۰۰۰ نماتد جوان بیماری‌زا/سانتی‌مترمربع تیمار شد. درصد مرگ و میر در بازه های زمانی مختلف (۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت پس از استفاده نماتد) ثبت شد. نتایج نشان داد که استفاده از نماتدها به تنهایی کمتر از ۳۰% مرگ و میر تریپس را دنبال داشته است. تلفیق H. bacteriophora و همه حشره‌کش‌ها بطور افزایشی بر مرگ و میر تریپس اثر داشت و تیمار ایمیداکلوپراید اثر سوئی بر عملکرد H. bacteriophora در غلظت ۱۰۰۰ جوان بیماری‌زا/سانتی‌مترمربع نشان داد. اثرات افزایشی و سینرژیستی در تلفیق حشره‌کش‌ها با S. carpocapsae مشاهده شد. این تیمارها در مقایسه با نماتد تنها مرگ و میر بالاتری ایجاد کردند و اثرات سینرژیستی در تلفیق S. carpocapsae غلظت ۴۰۰ جوان بیماری‌زا/سانتی‌مترمربع با ایمیداکلوپرید و دلتامترین و همچنین غلظت ۱۰۰۰ جوان بیماری-زا/سانتی‌مترمربع با آبامکتین مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.