مقاله تعیین پلی مورفیسم ‍‍ژن کاپا-کازئین (k-CSN) در جمعیت گاومیش‌های شمال‌غزب کشور با استفاده از تکنیک PCR-RFLP


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین پلی مورفیسم ‍‍ژن کاپا-کازئین (k-CSN) در جمعیت گاومیش‌های شمال‌غزب کشور با استفاده از تکنیک PCR-RFLP دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین پلی مورفیسم ‍‍ژن کاپا-کازئین (k-CSN) در جمعیت گاومیش‌های شمال‌غزب کشور با استفاده از تکنیک PCR-RFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پلی مورفیسم ‍‍ژن کاپا-کازئین (k-CSN) در جمعیت گاومیش‌های شمال‌غزب کشور با استفاده از تکنیک PCR-RFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین پلی مورفیسم ‍‍ژن کاپا-کازئین (k-CSN) در جمعیت گاومیش‌های شمال‌غزب کشور با استفاده از تکنیک PCR-RFLP :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

کایا- کازئین یکی از اجزای مهم پروتئینی از خانواده پروتئینهای کازئینی در شیر که نقش بسیار مهمی را در ثبات میسل ها به عهده داشته که در راندمان تبدیل شیر به پنیر دارای اهمیت ویژه ای در صنعت پنیرسازی است. گزارش فرم های متفاوت آللی در گاوهای نژاد های مختلف حاکی از این است که آلل نوع B از آلل های مفید در این لوکاس است که سبب افزایش راندمان شیر در صنعت پنیرسازی است. هدف از این تحقیق بررسی رفتار ژن کایا – کازئین (k-CSN) در جمعیت گاومیش شمالغرب کشور بوده است. برای این منظور از ۲۰۰ راس گاومیش از جمعیت گاومیش های شمالغرب کشور )آذربایجان غربی) نمونه گیری خون به عمل آمد. استخراج DNA از هر یک از نمونه های خون با استفاده از روش بهینه یافته نمکی انجام گرفت. با استفاده از یک جفت پرایمر اختصاصی لوکاس مورد نظر بخشی از اگزون و اینترون ۴، قطعه ای به اندازه ۳۷۹ جفت باز با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمر از (PCR) تکثیر گردید. جهت تعیین ژنوتیپ، محصول واکنش زنجیره ای پلیمر از توسط آنزیم های Hinfl و HindIII مورد هضم قرار گرفته و قطعات DNA حاصل با استفاده از ژل آگارز ۱/۵% الکتروفورز و جداسازی شدند نتایج حاصل از باندهای الکتروفورزی تمامی ژنوتیپ های مورد آزمون را مونومورف (BB) نشان داده به طوریکه در هیچ یک از نمونه های تعیین ژنوتیپ شده آلل دیگری مشاهده نشده است. لازم به ذکر است این نتایج با دیگر تحقیقاتی که برای تعیین ژنوتیپ لوکاس کایا – کازئین که در دیگر جمعیت های گاومیش در کشورهای مختلف انجام گرفته است مطابقت دارد. پارامترهای موتر بر چنین رفتار ژنتیکی در این لوکاس بیشتر مورد بحث قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.